Terrassa FC-Cerdanyola: evocacions positives

Terrassa FC-Cerdanyola: evocacions positives

El Terrassa FC rebrà a l’Olímpic el Cerdanyola del Vallès inspirant-se en el resultat de la temporada anterior, un 2-0 (gols d’Arranz i Daisuke) el 3 de febrer del 2019 en plena ratxa egarenca (les 14 jornades sumant del 2018-19) i amb l’equip en zona de promoció.

Terrassa FC Dijous, 27 Febrer 2020

Els de Xevi Molist, reforçats després de la golejada per 0-3 a Figueres, acumulen un avantatge de vuit punts sobre el cinquè classificat, el Vilafranca (51 punts els rogencs, 43 els del Penedès), tot i que cal ser ambiciosos i pensar que el lideratge (Hospitalet) es troba a dos punts. El quart, l’Europa, també és aparentment lluny (a set punts i average a favor dels egarencs).

El precedent de la primera volta contra el Cerdanyola va ser molt satisfactori: el 6 d’octubre del 2019, un Arranz imperial va monopolitzar el 0-2 per a un Terrassa FC que se situava quart a la taula, en aquell moment.

El referent de dues temporades enrere va ser d’infart. En la penúltima jornada de la temporada 2017-18, el Terrassa FC necessitava vèncer el Cerdanyola del Vallès, i a l’últim sospir Toro va aconseguir l’1-0.

El balanç històric particular afavoreix el Terrassa FC: 7 victòries, 5 empats i 3 derrotes, 19 gols a favor, 13 en contra. Aquest saldo s’ha anat decantant a favor dels egarencs en les darreres campanyes, després d’un inici força equilibrat. A més, les remembrances a Cerdanyola el 2013-14 (2-3) i el 2016-17 (0-2) de sengles promocions d’ascens són positives.

En el primer matx entre Terrassa FC i Cerdanyola del Vallès, un amistós el 7 de desembre del 2011, es donar un 2-0, amb gols de Pinillos i Molist. El 2013-14, a Tercera Divisió, el partit va acabar 2-2 (Montoro i Juancho). El 2014-15, a la segona volta, el Terrassa FC va vèncer per 2-0 (Merchán i Matamala). En resum, un rival que inspira records positius.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix