Figueres-Terrassa FC: una visita ben comprometedora

Figueres-Terrassa FC: una visita ben comprometedora

Un Terrassa FC conscient que cap rival és senzill (l’empat amb el Vilassar així ho reflecteix) visita una UE Figueres que està protagonitzant una trajectòria ascendent alentida en els darrers partits. Els egarencs, segons amb 48 punts i els menys golejats de la categoria, intentaran batre un contrincant que és tretzè, amb 31 punts, però que ha fet més gols que els rogencs. 

Terrassa FC Dimarts, 18 Febrer 2020

Les darreres visites del Terrassa FC al camp del Figueres han estat positives. De fet, en el balanç històric particular, els terrassistes dominen amb: 35 triomfs, 13 empats i 15 derrotes, 88 gols a favor, 61 en contra. El saldo va augmentar el 29 de setembre del 2019, a la primera volta, quan Arranz i Àlex Fernández van segellar una espectacular remuntada (2-1), clau per a la gran ratxa seguida de triomfs a l’Olímpic.

En el matx de la temporada anterior a l’Empordà, el 10 de març del 2019, un penal transformat per Arranz va permetre aconseguir l’1-1. L’anterior visita es va saldar amb un favorable 1-3, gràcies a les dianes de David López, Raúl Torres i Toro, i l’anterior amb un 0-1, amb gol de Velillas, determinant per assolir la promoció d’ascens.

A poc a poc s’acosta el centenari del primer envit entre terrassencs i empordanesos, atès que el primer amistós es va disputar el 18 de setembre del 1921. El triomf va somriure els egarencs per 2-3, amb dues materialitzacions  d’Argemí i una de Costa.

Fins als anys 40 no va arribar el primer partit oficial. Va ser el 21 de novembre del 1943, a Tercera Divisió, quan el Terrassa FC del tècnic Ortiz va massacrar els figuerencs per 0-4, amb gols de Celma, Artigas, Olivé i Ortí. A Tercera, el 1965-66 els vermells van guanyar per 0-1 (Trullàs), el mateix resultat que el 1966-67 (Salguero).

Un amistós el 1976 va acabar 1-2, amb gols de Radar i Clotet. Els anys 80, a Tercera, i els 90, a Segona Divisió B, es va intensificar l’activitat. El 2 d’abril del 1995, el Terrassa FC va tornar a sumar un 0-4 a Figueres, amb doblet de Moska i un gol de Preciado i Julio. El setembre del 1996, a la Copa Rei, el Terrassa FC va eliminar el Figueres (1-0, gol de Dasi, i 0-1, de Chuli).

Endinsats al segle XXI, el 25 d’agost del 2001, a la Copa Catalunya, el Terrassa FC va esgarrapar un lluitat 2-2 (Keko i Monti) a Figueres i es va imposar per penals. El Terrassa FC va adjudicar-se aquella Copa Catalunya (màxim títol català aleshores) i va assolir l’ascens a Segona Divisió A en una temporada de somni. A la Lliga, el Terrassa FC va guanyar per 0-1 (Gerard).

El 2005-06, de bell nou a Segona B, els terrassistes van imposar-se a Figueres per 0-1 (gol de San Julián), i el 2006-07 per 1-2 (Iván Boniquet i Yago). Aquests precedents positius han d’impulsar els egarencs. 

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix