Banyoles-Terrassa FC: cal pescar a l’Estany

Banyoles-Terrassa FC: cal pescar a l’Estany

El Terrassa FC visita Banyoles amb l’objectiu de mantenir la ratxa fora de casa (dos empats i dues victòries) i començar la segona volta de la competició amb força. Cal assolir una victòria vital per alimentar el somni de la promoció d’ascens, ara mateix a la butxaca vermella amb uns meritoris 37 punts.

Terrassa FC Dijous, 16 Gener 2020

A més, des d’una perspectiva històrica, si tenim en compte que el balanç particular actual es de 5 victòries, 2 empats i 6 derrotes, 20 gols terrassistes i 25 gironins, l’oportunitat d’equilibrar el saldo és un al·licient. En l’estrena de la Lliga, l’1 de setembre del 2019, el Terrassa FC va batre amb relativa comoditat els gironins per 3-1, amb dianes de Jaume, Arranz i Genís. No obstant això, el Banyoles ha progressat, i és molt incòmode al seu camp. El 3-1 a l’Hospi en dona fe.

Al llarg de la seva trajectòria, el Banyoles ha actuat en nombrosos camps: Camp de les Estunes a l’inici, el Centre d'Esports (nova denominació de l’entitat, fins aleshores FC Banyoles) des del 1925, el Camp de les Pedreres des del 1932, el Camp dels Prats de l'Estany des del 1933, el Camp dels Servites des del 1943, el Camp d'Esports del carrer Nord, actual "Camp Vell" des del 1958, i el Camp Nou Municipal des del 1968. Set camps, dada ben singular.

El primer referent al Nou Municipal de Banyoles, a la Lliga Tercera Divisió, va ser negatiu: 1-0 el 1983. El primer punt assolit a l’Estany va arribar el 12 de maig del 1985: 4-4, amb sengles doblets de Montes i Esteban.

La primera victòria terrassista a Banyoles, el 28 de setembre del 1986, també a Tercera Divisió, va arribar mitjançant un espectacular 2-3, amb dianes de Paquito, Bonet i Morales. El darrer referent de Lliga al Pla de l’Estany es remunta al 1990. No obstant això, la darrera trobada és la del 2 de juny del 1996, coincidint amb la Catalunya Cup: 1-3, amb materialitzacions de Benja, Juqui i Prat. Són triomfs que han d’inspirar el Terrassa FC per assolir una bona pesca a l’Estany.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix