Igualada-Terrassa FC: arrenca la segona volta a la Primera Divisió Nacional

Igualada-Terrassa FC: arrenca la segona volta a la Primera Divisió Nacional

El Terrassa FC femení visita l’Igualada amb la intenció de començar amb empenta la segona volta de la Primera Divisió Nacional. Les rogenques van acomiadar el 2019 amb un bonic triomf per 0-2 a Pardinyes, i, amb 13 punts, estan empatades amb l’Osca i precisament les de l’Anoia a la zona que atorgaria la salvació.

Terrassa FC Dimarts, 07 Gener 2020

El matx és decisiu per diversos motius per a les de Lluís Ros. El primer és la pròpia classificació: l’empat a 13 punts garantiria sortir de la zona de descens en cas de victòria. Pallejà, amb 9 punts, i Mallorca, amb 4, semblen gairebé condemnats, mentre que la tercera plaça de descens està molt lluitada. El segon motiu és anímic: un triomf conferiria confiança per a una segona volta en què les rogenques volen romandre a la categoria. El tercer és de càlcul: la diferència particular de gols sembla difícil de remuntar (arran de l’enganyós 0-3 de la primera jornada), però res no es pot descartar. I el quart és prospectiu: incorporar a la lluita per la permanència, juntament amb l’Osca i el propi Igualada, el Sant Pere Pescador (el pròxim rival a l’Olímpic), el Pardinyes i fins i tot el Vic.

Abans del precedent d’aquesta Lliga, les egarenques van batre l’Igualada el 18 d’agost del 2019 en un amistós a l’Olímpic per 1-0 (gol de Yael Domene). El 14 d’octubre del 2017, a la Lliga de Primera Divisió Catalana, les vermelles van imposar-se a la capital de l’Anoia per 2-5, amb dianes de Plaza, dues de Judit Domene i una de Ballesteros i Castillo. El 25 de febrer del 2018, a la segona volta, les rogenques van superar l’Igualada per 3-1 amb dianes de Plaza, Judit Domene i De Fulgencio.

La temporada passada, l’Igualada va superar a casa Son Sardina, Collerense, Pardinyes, Mallorca i AEM, el que reflecteix el potencial d’aquest rival. Tanmateix, les de l’Anoia han acabat el 2019 amb vuit partits sense vèncer (tres empats i cinc derrotes). A casa, però, han superat l’Osca i el Sant Pere Pescador, tot i que en el darrer matx a Les Comes van caure clarament contra el Vic. La segona volta arrenca, doncs, amb un partit decisiu.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix