Terrassa FC-Hospitalet: a mantenir el lideratge per començar el 2020

Terrassa FC-Hospitalet: a mantenir el lideratge per començar el 2020

El 2020 comença a l’Olímpic amb un plat de gourmets: un Terrassa FC-Hospitalet d’alta volada, amb el Terrassa FC (36 punts) líder del grup cinquè de Tercera, i els del Baix Llobregat tercers (33 punts). Com que el partit coincidirà amb la presentació del futbol base, s’hi espera un ambient de gala.

Terrassa FC Dimarts, 31 Desembre 2019

La trajectòria rogenca és fulgurant. Els de Xevi Molist, líders en solitari, acumulen quatre victòries consecutives (Igualada, Peralada, San Cristóbal i Manresa) per a un 12 de 12 en punts (16 de 18 en les darreres sis jornades), i a l’Olímpic atresoren un 8 de 8 en triomfs (la quarta millor marca de la història rogenca en una arrencada de Lliga). De fet, només Zamora i Compostel·la, en tot el futbol estatal, mantenen un ple de triomfs a casa. El Terrassa FC supera el Barça en aquest indicador arran de l’empat al polèmic Barça-Madrid pel VAR. A més, el Terrassa FC és l’equip menys golejat de la categoria. L’Hospi és el segon màxim golejador.

No obstant això, l’estadística indica que visitarà l’Olímpic un contrincant sempre dur, amb uns darrers precedents poc positius. De fet, és dels pocs equips que supera en els duels directes als rogencs, el saldo global dels quals amb els equips amb què s’ha enfrontat és molt positiu. En títols, que és el més important, el Terrassa FC bat l’Hospi, però el balanç particular és advers: 12 triomfs terrassistes, 15 empats i 21 derrotes, 60 gols a favor i 74 en contra.

Després de referents el 1958 (amistós) i el 1966 (a Tercera), el 15 de gener del 1967 el Terrassa assoleix el primer triomf contra l’Hospi, un espectacular 5-0 bastit pels dos gols de Trullàs i un de Salva, Brunet i Cristóbal. En aquella fase el Terrassa FC aspirava a l’ascens a Segona A, aconseguit el 1974-75. Precisament en la pretemporada del retorn a Segona A, el 25 de setembre del 1975 els vermells van piconar l’Hospi per 0-4 (Bío, Vila 2, Rosselló).

Els anys 80, el 1986-87 Terrassa FC i Hospi van ascendir a Segona B i hi van conviure fins al 1988-89. De nou a Segona B, el 29 d’octubre del 1995 el Terrassa va guanyar per 3-0 (gols de Campuzano, Javi López, Benja) a l’Olímpic, i l’1 de març del 1997 1-0 (Aldrich). En un amistós, el 3 d’agost del 1997 el Terrassa FC va vèncer per 2-0 (gols de Dos Santos i Rubi). A la Lliga, l’11 de gener del 1998, els terrassistes van imposar-se per 2-0 (gols de Gallego i Raset). L’actual etapa a Tercera reflecteix l’escull que suposa batre l’Hospi. El 0-0 del 2018-19 és l’últim referent. Precisament Molist era l’entrenador riberenc, el que afegeix al matx un nou al·licient. El Terrassa FC estrena el 2020 amb l’objectiu de mantenir un lideratge molt meritori.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix