El líder Terrassa FC ja acumula onze jornades en posició de promoció d’ascens

El líder Terrassa FC ja acumula onze jornades en posició de promoció d’ascens

El flamant Terrassa FC de Xevi Molist començarà el 2020 líder, amb 11 jornades acumulades en zona de promoció d’ascens, i en sumarà amb seguretat alguna més per l’avantatge que porta sobre el cinquè classificat (sis punts).

Terrassa FC Dimarts, 24 Desembre 2019

Tot i que encara no ha acabat la primera volta de la competició, el registre actual se situa ja com el sisè millor des de la campanya 1999-2000, tenint en compte que les xifres de les altres campanyes corresponen al final de la competició.

En l’actual temporada, els egarencs han ocupat una vegada la primera posició (actualment, jornada 17), dues vegades la segona plaça (en la jornada inaugural i en la 16), quatre vegades la tercera (jornades 10, 14 i 15) i quatre vegades la quarta (jornades 7, 8, 9 i 13).

En una anàlisi retrospectiva, la temporada passada van acumular en total 14 jornades en zona de promoció. En la 2014-15, 2016-17 i en la 2017-18 en van ser 7 en total, ja depassades amb diferència en l’actual exercici. El 2013-14 en van ser 9.

Per trobar un sumatori de jornades molt elevat en zona d’ascens ens hem de remuntar a la campanya 2011-12, amb 32 jornades en zona d’ascens i 5 de líder, tot i que una davallada final va evitar la promoció. L’anterior sèrie positiva coincideix amb el 2006-07, a Segona B, en què els vermells van protagonitzar un inici fulgurant que els va permetre sumar 31 jornades en promoció d’ascens i 22 de líders. Tanmateix, aquella campanya no es va poder disputar la promoció d’ascens arran d’un esprint final poc propici.

La campanya 2005-06 el Terrassa FC va estar 12 jornades en play off d’ascens i una de líder. A Segona A, el 2004-05 els rogencs van gaudir de quatre jornades en zona d’ascens i dues de líders (virtualment a Primera), i la 2002-03, de sis i dues, respectivament. El 2001-02, el Terrassa FC va acumular 16 jornades en promoció d’ascens i 6 com a líder.

Per tant, la sèrie actual és la sisena millor d’aquest segle, i virtualment la cinquena, atès que matemàticament el Terrassa FC sumarà alguna jornada més en zona d’ascens. El 2020 arriba carregat d’il·lusió terrassista!

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

Mitjà

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix