Terrassa FC-Osca: cal superar la tenacitat aragonesa

Terrassa FC-Osca: cal superar la tenacitat aragonesa

Un Terrassa FC femení en ratxa (dues victòries i un empat en les darreres tres jornades) rebrà la Sociedad Deportiva Huesca en un matx atractiu contra un oponent aragonès l’equip masculí del qual va actuar a Primera la temporada passada.

Terrassa FC Dimecres, 27 Novembre 2019

El conjunt de Lluís Ros està encertant la tecla, i després d’un inici que semblava irrecuperable comparteix la zona de salvació precisament amb l’Osca. Per tant, tot i que s’està disputant encara la primera volta de la competició (a les acaballes, però), ens trobem davant un encontre decisiu, que cal afrontar amb desimboltura, tot i la lògica pressió per a tots dos contendents. 

Les egarenques han anat superant barreres: ja sumen dues victòries a l’Olímpic (Europa i Pallejà), una a domicili (Vic), un empat en un camp dur (Balears), i tenen a tir nombrosos rivals. Amb Mallorca (4 punts) i Pallejà (8 punts) per sota, el Terrassa FC està empatat amb l’Osca amb 10 punts, i en el seu radi d’acció es troben Vic (11 punts), Igualada (12) i Sant Pere Pescador (13). Per entendre’ns, la vuitena posició estaria a l’abast.

Els referents entre Terrassa FC i Osca són només masculins, amb un balanç favorable. En 18 partits, els rogencs acumulen 8 triomfs, 5 empats i 5 derrotes, amb un saldo golejador matemàticament eloqüent: 36 a 18. El primer Terrassa FC-Osca es remunta al 3 de març del 1946, a la Copa de la Federació Espanyola, i es va resoldre 4-1 (tres gols de Chacho i un de Tuti) al camp del carrer del Bisbe Irurita. El darrer referent, a l’Olímpic, el 10 de desembre del 2006, a la Lliga de Segona Divisió B, va aportar un nou i contundent 4-1 (Yago, Tarrés, José Ramírez, Dani Navarrete) per a uns egarencs que eren líders de la categoria.

L’Osca ha apostat per la secció femenina molt recentment, el 2017-18, amb dos equips, un a la Lliga Territorial aragonesa i l’altre de categoria benjamí. Després de fregar la promoció, l’Osca va ascendir, com el Terrassa FC, a Primera Nacional, en plena cursa de professionalització de l'estructura del futbol femení. Així doncs, es tracta d’un duel entre nouvinguts a la categoria en què cal intentar amarrar els punts el joc.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix