Terrassa FC-Pallejà: un rival conegut

Terrassa FC-Pallejà: un rival conegut

El Terrassa FC femení rep un Pallejà amb qui ja es va veure les cares a la pretemporada, amb empat 0-0. Les de Lluís Ros han d’inspirar-se en el triomf per 3-2 contra l’Europa a l’Olímpic i han d’intentar batre un rival directe, al qual s’acostarien molt.

Terrassa FC Dilluns, 04 Novembre 2019

El primer cop que van jugar tots dos equips és el 27 d’agost del 2017, un amistós en què el Pallejà va cedir davant el Terrassa FC per 1-3, amb dos gols de Castillo i un de Plaza. Aquella temporada, la 2017-18, el Terrassa FC va proclamar-se brillant campió de Primera Divisió Catalana arrasant tots els rivals i va ascendir a Preferent, on assoliria un nou ascens.

El CF Pallejà va acabar penúltim a Segona el curs passat, amb 4 triomfs (dos a fora de casa, a Mallorca i Sant Gabriel), un empat (a Pardinyes) i 21 derrotes. En l’actual campanya, el 6-0 al Mallorca i l’1-0 a l’Europa suposen el principal botí del Pallejà, que ha empatat al camp del Levante Las Planas (3-3) i del Sant Gabriel (1-1) i que es va inclinar davant el Vic (2-3) en la darrera jornada. Les egarenques, amb 3 punts, han d’intentar vèncer per posar-se a tir d’un escamot d’equips que no arriba a la desena de punts.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix