Terrassa FC-Reus: un triomf automàtic per 3-0 a l’Olímpic

Terrassa FC-Reus: un triomf automàtic per 3-0 a l’Olímpic

El Terrassa FC descansarà el pròxim cap de setmana, atès que el rival que li correspon és el Reus Deportiu, desqualificat per la Federació Catalana.

Terrassa FC Dilluns, 04 Novembre 2019

El matx, que acabarà oficialment 3-0, situarà els rogencs amb 23 punts, amb un balanç de set triomfs, dos empats i tres derrotes, 17 gols a favor i 8 adversos. El Terrassa FC sumarà així sis victòries seguides a casa, una de les millors ratxes de la història des d’inici de temporada.

El Club de Futbol Reus Deportiu es va fundar el 1909, tres anys més tard que el club egarenc, però la pèssima gestió en els darrers anys l’ha portat a la desaparició. Estadísticament, en el balanç històric contra el Reus Deportiu, els registres afavoreixen els vermells: en 65 partits disputats (comptant el 3-0), els terrassistes sumen 30 triomfs, 13 empats i 22 sotracs, amb 115 gols a favor i 99 en contra. En títols, l’indicador principal, el Terrassa FC supera clarament els tarragonins. Entre Terrassa FC i Reus B, el balanç final és de 2-1-1, 6 gols a favor i 4 en contra.

El primer partit contra els reusencs es va disputar el 4 de juny del 1922: 1-4 a favor del Terrassa FC, amb gols de Canals. El 7 d’abril del 1985, a la Lliga de Tercera Divisió, el Terrassa FC dels quatre Campionats de Catalunya sub-23 consecutius va destrossar el Reus per 8-1 (Esteban 2, Saletes 3, Montes 2 i Carles Puig).

El primer envit contra el filial reusenc a l’Olímpic (i en global) es va disputar el 13 de setembre del 2017, a la Lliga de Tercera Divisió. Es va resoldre amb triomf per 3-1 (gols de Valls, Dani Sánchez i Daisuke). Amb el 3-0 favorable contra el difunt Reus Deportiu, resta segellada una bonica història que probablement reviurà en el futur amb el club que prengui el relleu dels roig-i-negres.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix