Castelldefels-Terrassa FC: escenari propici

Castelldefels-Terrassa FC: escenari propici

Un Terrassa FC en dinàmica ben positiva i amb la confiança reforçada pel triomf contra l’Horta (2-0) intentarà mantenir a Castelldefels la ratxa de resultats i records positius.

Terrassa FC Dilluns, 28 Octubre 2019

Precisament fora de casa és on els egarencs, que enllacen quatre setmanes consecutives en zona de promoció d’ascens, han de donar un salt que els acosti al gran rendiment casolà. El 0-3 de la temporada passada, el 14 d’abril del 2019, amb gols de Serramitja, Carreón i Arranz, es va sumar a l’èpic 2-2 del 2017-18, que va certificar la promoció d’ascens per als rogencs. Es tracta, doncs, d’un camp entranyable i inspirador.

El Terrassa FC governa en el balanç contra la UE Castelldefels: 14 victòries egarenques, 4 empats i 3 derrotes, 31 gols a favor i 9 en contra. A la primera volta de la campanya passada, els rogencs van imposar-se per 1-0 (Arranz).

La visita inicial a Els Canyars va coincidir amb un amistós, l’agost del 2003. El novembre del 2005, també en un amistós, el Terrassa FC va vèncer per 0-1, amb gol de Raúl Torres. El 2007-08, a Segona Divisió B, els terrassencs van jugar contra el Miapuesta Castelldefels.

Ja en l’actual sèrie a Tercera Divisió, el 2010-11 va reviure el desplaçament a Els Canyars (0-0). El 2012-13, el Terrassa FC va guanyar per 0-3 (dos gols de Pugui i un de Montero), i el 2013-14 per 0-1 (Gallar). El 2014-15, el 9 de setembre del 2014, el Terrassa FC va triomfar per 1-2 (dianes de Batanero i Montoro), i el 2016-17, el 15 de gener del 2017, per 0-1 (Raúl Torres, de penal). Per tant, un escenari propici on cal sortir a totes des de l’inici.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix