Lluís Ros, nou entrenador del Terrassa FC femení

Lluís Ros, nou entrenador del Terrassa FC femení

El terrassenc compta amb una gran experiència com a tècnic. Mario Navarro serà el seu ajudant. Alberto González, Román Torrelles i Jessica León continuen.

Terrassa FC Dimecres, 09 Octubre 2019

L’egarenc Lluís Ros Arjona (29/10/1976) es converteix en nou entrenador del primer equip femení del Terrassa FC de Primera Divisió Nacional. El terrassenc i terrassista des de ben petit dona el salt al futbol femení després d’una dilatada experiència amb equips masculins de categories inferiors del Terrassa i primers equips vallesans.

Lluís Ros va ser primer primera vegada entrenador del futbol base del Terrassa FC amb només 13 anys, quan va dirigir equips benjamins i alevins terrassistes. Més endavant entrenaria cadets i juvenils de l’Sporting Rubí, per treballar posteriorment al Terrassa FC i assolir l’ascens a Preferent del Cadet A i, més endavant, l’ascens a la Lliga Nacional amb el Juvenil A del Terrassa.

De la seva trajectòria destaca l’ascens amb el Juvenil B del Jàbac a la Lliga Nacional i dirigir el Cadet A de la UFB Jàbac i Terrassa de Divisió d’Honor, a més de ser l’entrenador del primer equip de la UD Can Trias, del Juvenil A del CP San Cristóbal a Preferent, del primer equip de l’EF Bonaire i del Juvenil A del Terrassa FC durant tres temporades seguides.

L’egarenc, que l’any passat va tornar al futbol 7 per entrenar l’Aleví A terrassista, compaginarà el Terrassa FC femení amb el Benjamí A del Terrassa FC. Lluís Ros es va comprometre amb els jugadors i les famílies i complirà amb la seva paraula de ser l’entrenador de l’equip passi el que passi fins a final de temporada.

Mario Navarro, el segon entrenador

Lluís Ros estarà acompanyat a la banqueta per Mario Navarro Peñalver (30/03/1992), segon tècnic de l’equip. El rubinenc va començar a entrenar amb només 15 anys a la UFB Jàbac i Terrassa i, després de passar com a entrenador per les categories inferiors de l’EF Bonaire i el CP San Cristóbal i de fundar el AuRajasthan FC a l’India, la temporada passada va aconseguir l’ascens amb l’Infantil E. Des de l’any passat és el coordinador dels equips de prebenjamins del Terrassa FC i aquesta temporada entrenador del Cadet B.

Alberto González, Róman Torrelles i Jessica León continuaran com a entrenador de porters, delegat i fisioterapeuta, respectivament, del primer equip femení del Terrassa FC.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt.    ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt.     FERMASA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .   CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix