Terrassa FC-Espanyol B: Un filial ben incòmode

Terrassa FC-Espanyol B: Un filial ben incòmode

Un Terrassa FC amb urgències rebrà l’Espanyol B a l’Olímpic, un rival que mesurarà el potencial rogenc en aquesta dura Primera Nacional.

Terrassa FC Dimarts, 08 Octubre 2019

Les blanc-i-blaves són líders amb 10 punts, mentre que les rogenques són cueres sense puntuar. Per tant, un duel d’extrems, amb necessitat extrema per a les egarenques.

L'Espanyol B, que només ha cedit l’empat de la darrera jornada contra el Vic, va acabar sisè la temporada passada en aquesta categoria (aleshores denominada Segona Divisió Nacional), on va sumar 13 triomfs (entre ells, fora de casa, a Sant Pere Pescador, Pallejà, Igualada, Pardinyes, Europa, Mallorca i AEM), 5 empats i 8 derrotes. Com a filial de l’Espanyol de la Lliga Iberdrola, el seu potencial és elevat i és ben incòmode a domicili.

Les egarenques han d’intentar esprémer les virtuts mostrades fins ara (i en les triomfants temporades anteriors) i controlar els defectes. Com a aspecte per a l’esperança, l’equip comença a materialitzar més les accions ofensives. La traducció d’eficàcia entre les ocasions i els gols marcats és minsa, però va millorant. Contra Igualada i Mallorca, si l’equip hagués estat encertat al 50% hauria puntuat clarament. A més, l’equip és tècnic i cerca la possessió. Com que l’Espanyol és clar favorit, cal afrontar el matx amb desimboltura, sense por. Ja arribaran rivals directes i, lògicament, més pressió.

Les disfuncions a controlar se centren en la gran quantitat de gols rebuts fins ara: només el Mallorca n’ha rebut més. Intensificar l’atenció en les accions a pilota aturada, concentrar-se al màxim des del primer minut (per evitar gols matiners con a Sant Pere Pescador o contra el Mallorca) i no ensorrar-se davant l’adversitat són condicions sine quan non per aixecar el vol. Un objectiu subsidiari rau a intentar avançar-se al marcador, situació favorable encara no experimentada a Primera.

La Lliga és llarga, però cada vegada ho és menys i la lluita prioritària ha de ser començar a sumar punts i centrar-se en la permanència. Cal esmenar i oblidar errors d’anteriors partits i jugar amb convicció i esperança. El suport de l’afició ha d’ajudar l’equip a seguir endavant.

Estadísticament, el Terrassa FC masculí ha jugat moltes vegades contra l’Espanyol B, tantes com 33, amb 16 victòries, 5 empats i 12 derrotes, 56 gols a favor i 48 en contra. Les terrassistes hauran d’esforçar-se d’allò més per intentar treure aquest difícil partit endavant.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix