Terrassa FC-Igualada: una seductora estrena a Primera Divisió Nacional

Terrassa FC-Igualada: una seductora estrena a Primera Divisió Nacional

Dos ascensos consecutius (de Primera Catalana a Preferent, i de Preferent a Primera Divisió Nacional) avalen el Terrassa FC femení, que s’estrena en categoria nacional amb l’objectiu d’acabar el més amunt possible a la classificació en un grup amb rivals catalans, aragonesos i balears.

Terrassa FC Dijous, 12 Setembre 2019

L’equip de Víctor Vera s’ha reforçat aparentment molt bé, començant per la portera internacional irlandesa (amb una Champions a les seves espatlles) Emma Byrne, contractació que ha situat el Terrassa FC en la primera plana mediàtica estatal. L’impacte d’aquest fitxatge actua com a ham per a l’afició, que podrà assaborir antagonistes tan atractius com el Mallorca, l’Osca o l’Atlètic Balears.

El primer rival és l’Igualada, que recentment va trepitjar l’Olímpic. Va ser el 18 d’agost del 2019, en un amistós que les egarenques van afrontar amb Byrne, Sellarés, Yael, Rocío, Mazuecos, Campa, Segu, Lydia, Caballero, Judit i Boza i que va somriure el Terrassa FC per 1-0, gràcies a una diana de Yael.

Referents anteriors es remunten a la campanya 2017-18. El 14 d’octubre del 2017, a la Lliga de Primera Divisió Catalana, es va donar un triomf rogenc per 2-5 (gols de Plaza, dos de Judit Domene, Ballesteros i Castillo). L’equip era flamant líder, i va acabar campió. El 25 de febrer del 2018, a la segona volta, les egarenques van batre l’Igualada per 3-1 amb gols de Plaza, Judit Domene i De Fulgencio.

Per tant, el balanç amb l’Igualada femení (que va ser desè la temporada passada en aquesta categoria) és de 3 triomfs, cap empat i cap derrota, 9 gols a favor i 3 en contra. Curiosament, l’equip masculí també ha jugat contra els de l’Anoia aquest estiu (va vèncer per 2-0), i també hi jugarà a la Lliga. El balanç dels nois, en 52 partits, és de 28 victòries, 9 empats i 15 derrotes, 124 gols a favor i 71 en contra. Les de l’Anoia, amb experiència en categoria nacional, seran una prova adient en una seductora estrena per calibrar les veritables opcions terrassistes. 

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Sergi Espí

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix