El Terrassa FC fitxa l’exportera de l’Arsenal Ladies FC Emma Byrne

El Terrassa FC fitxa l’exportera de l’Arsenal Ladies FC Emma Byrne

L’irlandesa defensarà la porteria del primer equip femení del Terrassa FC a Primera Divisió Nacional.

Terrassa FC Dimecres, 21 Agost 2019

La portera durant més de 17 temporades de l’Arsenal Ladies FC, Emma Byrne (14/06/1979), es converteix en jugadora del primer equip femení terrassista.

Byrne té una contrastadíssima experiència internacional com a portera al més alt nivell, ja que al marge de jugar durant gran part de la seva trajectòria (2000-16) al primer equip femení de l’Arsenal, també ha defensat la porteria del Brighton & Hove Albion Women (2016-17) de la Primera Divisió femenina anglesa i durant 23 temporades la porteria de la selecció femenina irlandesa, on ha jugat des dels 15 anys més de 130 partits amb la selecció absoluta.

El Fortuna Hjoring (1999-00), de la màxima categoria danesa, i el St. Patricks Athetic Ladies irlandès també es troben entre els equips on ha jugat Byrne.

El palmarès de la nova portera terrassista és, sens dubte, també brillant amb una Women’s Champions League, 11 lligues i 10 FA Cups, entre d’altres títols. A nivell individual, ha estat dues vegades escollida millor jugadora de l’Arsenal (2003 i 2005), millor jugadora internacional de l’any al 2008, jugadora femenina de l’any de la FAI (2012) i Premi al Mèrit d’Irlanda (2017). Aquest any, a més, l’exportera d’Irlanda s’ha convertit en la primera dona en ser inclosa al Hall of Fame de l’Assossiació Irlandesa de Futbol.

Amb aquest fitxatge estel·lar, el Terrassa FC femení 19/20 passa a estar format per 22 jugadores:  les porteres Emma ByrneAndrea i Houda, les defenses NoahYael Domene, MarSam, Judit Hurtado i Campa, les migcampistes Lydia, Alexia Mosch, Megumi, Laura Segura, Alegre, Marcet i Caballero i les davanteres Judit DomenePatri BallesterosAinhoa Plaza, MiriamPaula Boza i Cerdán.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix