El Terrassa FC femení 19/20 ja té definida la pretemporada

El Terrassa FC femení 19/20 ja té definida la pretemporada

L’equip terrassenc de Primera Divisió Nacional jugarà cinc amistosos abans de començar la temporada, el 15 de setembre davant el CF Igualada.

Terrassa FC Dilluns, 12 Agost 2019

El primer equip femení del Terrassa FC arrenca avui (21h) la pretemporada a l’Estadi Olímpic de Terrassa i les jugadores ja coneixen el seu calendari de partits amistosos.

Les terrassistes, que aquestes tres setmanes de pretemporada s’entrenaran quatre dies a la setmana (dilluns, dimarts, dimecres i divendres), jugaran aquest diumenge, 18 d’agost, a les 19h, el seu primer partit preparatori. Serà a l’Olímpic de Terrassa davant el CF Igualada, precisament el primer rival que el Terrassa FC femení tindrà el 15 de setembre en la primera jornada de lliga del grup III de Primera Divisió Nacional.

Dissabte 24 d’agost, el Terrassa FC femení jugarà a les 19h al camp del CF Pallejà el seu segon amistós i un dia després (18h), el 25 d’agost, al cap del CF La Roca – Penya Blanc-Blava, el tercer matx preparatori.

El quart partit serà el dissabte 31 d’agost, a les 19h, a l'Olímpic davant el Juvenil A femení del FC Barcelona i l’últim amistós se celebrarà el 8 de setembre al camp del Vic Riuprimer REFO en una horari per decidir.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix