Joan Grasa: “Veig l’equip amb molta confiança i molt segur de si mateix”

Joan Grasa: “Veig l’equip amb molta confiança i molt segur de si mateix”

El jugador barceloní, quan està a punt de fer tres mesos que vesteix la samarreta del Terrassa FC, fa un primer balanç: “Des que he arribat estic molt content perquè tothom m’ha acollit molt bé i estic gaudint cada diumenge”.

Terrassa FC Dijous, 14 abril 2016

L’1 de febrer es confirma el seu fitxatge pel Terrassa FC. Ja fa gairebé dos mesos i mig. Com et sents?

El fet de tancar l’acord amb el Terrassa FC es va fer molt d’una forma molt ràpida. Vaig decidir venir aquí perquè al Badalona no comptava amb molts minuts i necessitava jugar. Des del primer moment el Terrassa FC va posar molt d’interès en mi. Des que he arribat estic molt content perquè tothom m’ha acollit molt bé i estic gaudint cada diumenge

Per si algú encara no et coneix, Joan. Qui ets i on has jugat?

Vaig estar a la Damm de juvenil, després vaig fitxar pel Mallorca, on vaig estar dos anys al filial, a Segona B i, després d’acabar contracte amb el Mallorca, vaig fitxar pel Badalona, ​​on vaig jugar un any. Vaig fitxar pel Guadalajara i aquest any vaig tornar a Badalona.

Guardes amb especial afecte alguna d’aquestes últimes etapes?

El Guadalajara perquè és un equip molt familiar, però alhora molt professional. Vaig jugar en un altre grup en el qual mai ho havia fet, el quart de Segona Divisió B, i vaig conèixer bons camps i grans equips. Vaig fer un bon any, tot i que al final no vaig jugar molt i això em va perjudicar.

Què et motiva fitxar pel Terrassa FC? Entenc que la falta de minuts però, per què et decideixes fitxar per aquest club?

Sí, a Badalona no tenia molts minuts. Quan em va trucar el Terrassa FC sabia que ho havia fet un club històric, un dels grans de Catalunya, i les possibilitats de jugar eren altes i era el que necessitava.

Quines diferències nota un futbolista entre jugar a Segona B i fer-ho a Tercera?

Sí que és veritat que a Segona B els equips defensivament estan molt treballats, però aquí a Tercera m’ha sorprès perquè pensava que no hi hauria tanta igualtat. És el meu primer any a Tercera i no sabia com seria i m’he trobat amb equips molt treballats i la igualtat és màxima. És cert que a Segona B et pots trobar amb equips amb més pressupost i amb jugadors que poden estar a Segona Divisió o han estat a Primera molts anys, però no hi ha molta diferència.

Va ser arribar i moldre. Vas marcar, el gol de l’empat contra el CE Sabadell B, en el teu primer partit amb la samarreta del Terrassa FC.

Vaig debutar amb el derbi contra el Sabadell B i recordo que aquella setmana l’afició ens va venir durant una sessió d’entrenament per animar-nos. Em va agafar d’improvís i ens van rebre molt bé. Durant el partit hi havia molt ambient i a sobre vaig tenir la sort d’empatar el partit.

Cinc titularitats de cinc possibles amb Toni Rodríguez. Et sents important en l’equip?

Sí, em sento important perquè ho demostren les titularitats i perquè la confiança que m’està donant Toni, que em fa sentir un jugador important per a l’equip.

I dins del vestidor?

També. Els jugadors que porten un temps aquí és normal que tinguin el seu pes, però em sento bé i respectat.

I ben rebuts tots els reforços del mercat d’hivern?

Sí, la veritat és que no conec a molts jugadors de Tercera Divisió i no sabia la gent nova que hi havia al grup. Vaig venir aquí i no era conscient de les novetats, però amb el pas del temps molt bé.

Coneixies o havies coincidit prèviament amb algun jugador de l’actual plantilla del Terrassa FC?

Sí. Xavi Boniquet quan va jugar a la UE Sant Andreu, la UE Cornellà i el Badalona CF. A Víctor Merchán, que és el que coneixia més, i a Estrada de l’etapa de juvenils a la Damm.

Parla’ns de l’afició. Jugui on jugui el Terrassa FC sempre hi ha algú ben a prop animant.

Sí, en cada desplaçament la gent ve a veure’ns i això és de lloar i diu molt d’aquest club i de la seva afició. L’altre dia a Palamós hi havia un grup important del Terrassa FC que es feia notar en el camp i això els jugadors ho agraïm.

Què company destacaries com a futbolista perquè t’agrada especialment?

Futbolísticament m’agraden Chele, perquè és un gran jugador i a més penso que és molt jove i té molta progressió, Merchán que té molta qualitat i als equips on ha estat demostra que és un gran jugador, Boniquet i Adri. Hi ha molta qualitat.

Com és treballar amb Toni i els seus ajudants?

Toni és un entrenador exigent que et fa estar concentrat en cada moment dels entrenaments. Si et despistes està molt atent a tu perquè després en els partits es necessita aquesta concentració i aquesta agressivitat. Treballa molt i això es nota als entrenaments.

Quines diferències hi ha respecte a Duque?

Si et sóc sincer no sé per què amb Duque no aconseguíem bons resultats i per què amb Toni sí, potser és qüestió psicològica. El canvi d’entrenador potser ens va venir bé perquè tots ens poséssim les piles i veiéssim la realitat.

Sabries dir per què l’equip a Vilafranca, tot i perdre, i segons coincideix molta gent es va notar alguna cosa diferent al Terrassa FC? Què és aquesta cosa?

Penso que el canvi d’entrenador, quan et trobes en una dinàmica negativa, que no et surten les coses i veus que perds tots els partits, a l’equip mentalment li va venir bé perquè sempre quan ve un entrenador et poses automàticament les piles i vols demostrar que vols jugar. En general, ens va servir per espavilar.

Coincideixes en el fet que 16a posició, 38 punts i amb aquesta plantilla, el Terrassa FC mereix estar més amunt?

Sí, és evident que amb la qualitat d’aquests jugadors aquest equip hauria de fer perfectament un ‘play-off’ d’ascens, el problema són les circumstàncies que s’han donat darrerament i ara cal tocar de peus a terra i saber que la nostra lliga ara passa per no baixar de categoria.

Quatre partits sense perdre. És la millor ratxa del Terrassa FC aquesta temporada. Com veus l’equip?

Amb molta confiança i molt segur de si mateix. Abans potser sorties amb més por perquè veies impossible el fet de guanyar, puntuar o fer un gol. Ara estem més confiats.

Resumeix el partit a Palamós. Al final es podria haver guanyat?

Vam començar bé el partit, perquè els primers 15 minuts van ser nostres, però l’expulsió de Jou ens va perjudicar bastant i a sobre ens van fer el gol. A partir d’aquí l’equip es va adonar que no tenia res a perdre i, fidel al nostre estil, vam jugar molt bé els minuts restants i vam ser durant gran part de la matx superiors. Fins i tot al final vam tenir una ocasió de Boniquet. Vaig marxar fotut per l’empat perquè també vaig tenir un parell d’ocasions i perquè saps que vas ser superior i vas tenir moltes més ocasions que ells.

Quin partit esperes contra el CE Júpiter?

Una matx molt difícil com tots els equips que vénen a l’Estadi Olímpic, però si ens portem els tres punts ens donaran una mica més de tranquil·litat.

Ets de mirar molt la classificació, Joan?

Sí aquestes setmanes miro bastant la classificació, ja que anem puntuant m’agrada mirar-la. Hem passat el Granollers i crec que guanyant aquesta setmana fem un pas important i ens dóna tranquil·litat per afrontar els següents partits que són vitals ja que vénen el Granollers i un Morell que estarà en una situació molt delicada.

Una última, dirigeix-te a l’afició. Quin missatge els hi enviem?

Necessitem el vostre suport. Intenteu venir al camp i animeu com ho esteu fent fins ara perquè això ho notem sobre el terreny de joc. Ens agrada molt celebrar un gol amb ells o aplaudir-los al final del partit. Si estem junts i units això ho tirem endavant.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix