Andorra-Terrassa FC: prova de foc al Principat

Andorra-Terrassa FC: prova de foc al Principat

El Terrassa FC visita en la Copa Catalunya l’ambiciós Andorra de Gerard Piqué, un equip forjat a cop de talonari favorit per ascendir a Segona B.

Terrassa FC Dissabte, 03 Agost 2019

El FC Andorra, fundat el 1942 i amb 17 temporades a Segona B a les espatlles, és una prova de foc per als rogencs, la vint-i-cinquena de la història terrassista contra els andorrans.

El balanç de títols i el particular afavoreix el Terrassa FC: 12 victòries, 8 empats i 4 ensopegades. El Terrassa FC acumula 47 gols a favor i 22 adversos. L’11 de maig del 1964 el Terrassa FC va visitar per primera vegada Andorra: 4-5, amb doblet de Gargallo i gols de Mascarell, Moya i un en pròpia porteria.

Els anys 70, el Terrassa FC va arrasar per 1-7, el 17 d’agost del 1973. Añil, Mendiolea, Feliu dues vegades, Silvio, Clotet i Domènech van materialitzar la pallissa. El 1978 el triomf va ser per 0-2 (gols de Gonzalo i Ramos).

El primer duel oficial al Principat, a Segona Divisió B, va arribar el 21 de setembre del 1980 (1-1, gol de Mir). A Terrassa Jesús va marcar l’1-0. El 26 d’agost del 1986, en la final del VI Torneig Ciutat de Terrassa, el Terrassa FC va fer una maneta (5-0) a l’Andorra per 5-0, amb dos gols de Mota i un de Paquito, Ureña i Rodri.

Després d’encontres a Tercera Divisió, des del 1994 es van disputar partits a Segona B. En destaca l’1-4 (Vacas, Rubi, Carmelo, Juli) de l’11 d’octubre del 1997. El darrer matx contra els andorrans és un 5-0 (Gallego 3, Javi Guerrero, Campuzano) del 22 de febrer del 1998. La Copa Catalunya reprèn aquest atractiu duel.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Fotos: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix