Triangular amb Sants i Horta: cita suggerent per al Terrassa FC

Triangular amb Sants i Horta: cita suggerent per al Terrassa FC

El Torneig d’Històrics suposa un pas en la preparació terrassista de la Lliga 2019-20, en la qual es dipositen tantes esperances com prudència, tenint en compte el potencial de diversos rivals de la categoria.

Terrassa FC Dimarts, 30 Juliol 2019

En la primera ronda, els rivals són Sants i Horta, vells coneguts dels rogencs, que haurien d’esforçar-se a mantenir els balanços històrics amb aquests rivals, que han costat molts anys de forjar. En futbol, el concepte d’amistós és un eufemisme, i cal sortir sempre a esforçar-se al màxim i a guanyar.

L’única participació del Terrassa FC en aquest torneig es remunta al 2011. Precisament el 2 d’agost del 2011 Sants i Terrassa FC van empatar 0-0. El egarencs no van superar la primera fase. Contra la UE Sants, en 125 encontres, el balanç és d’allò més equilibrat: 50 triomfs terrassistes, 26 empats, 49 del Sants, 234 gols a favor i 238 en contra. Com que serà el matx 126 contra el Sants, aquesta xifra igualarà la dels partits jugats contra Badalona i Manresa.

La Unió Esportiva de Sants va sorgir el 1922 com a fusió del CE Sants i l’Internacional. A Sants els egarencs van conquerir un 1-2, l’11 de gener del 1920, al Campionat de Catalunya de Primera, Grup B. Davant la UE Sants, la primera visita, el 18 de juny del 1924, va acabar 3-3 (dos gols de Pedrol i un de Canals II). El 15 de novembre del 1925, a la Copa Catalunya, el Sants va agenollar-se davant el Terrassa FC 2-5 (Argemí 2, Broto 3). La primera edició del màxim títol català va ser guanyada per un Terrassa FC sublim, que va batre el CE Sabadell en la lligueta. El darrer referent a Barcelona, el 18 d’agost del 2018, va suposar un 0-1 (Daisuke in extremis) i el Trofeu de la Festa Major de Sants per al Terrassa FC.

Pel que fa a l’Horta (fundat el 1922, com la UE Sants, curiosament), en el balanç particular els egarencs sumen 37 victòries, 11 empats i 17 derrotes, 158 gols a favor i 93 en contra. Un dels matxs més evocats contra l’Horta és el del 12 de març del 1987, quan el Terrassa FC va assolir un 6-1 (Bonet 4, Saletes, Quim) en l’anada de la final sub-23. La tornada, el 19 de març del 1987, el 2-3 (Saletes, Rodri i l’altre en pròpia porteria) va aportar un nou títol per a les vitrines egarenques, les clares líders del Vallès.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix