Terrassa FC-Ascó: a continuar sumant triomfs

Terrassa FC-Ascó: a continuar sumant triomfs

Un Terrassa FC animat pel triomf per 2-3 (Carreón, Àlex Fernández i Serramitja) contra la Grama rep l’Ascó a l’Olímpic amb l’objectiu de confirmar el bon tarannà mostrat en els darrers partits a casa contra els tarragonins, ja descendits a Primera Catalana però un antagonista sempre incòmode.

Terrassa FC Dimarts, 07 Mai 2019

Així, els egarencs, que van patir per sumar el primer triomf contra l’Ascó, han deixat gairebé en empat tècnic el balanç particular contra aquest rival: 3 victòries, 7 empats i 3 derrotes, 15 gols a favor i 14 en contra. De fet, la temporada passada el Terrassa FC va empatar a l’Olímpic (1-1, gol de Raúl Torres) i va vèncer a Ascó (0-1, diana de Civil). En l’anterior partit de l’Olímpic, els egarencs s’hi havien imposat per 2-0 (dianes de Grasa i David López). En l’actual campanya, a la primera volta, el 15 de desembre del 2018, els vermells van vèncer per 1-3, amb dues dianes de Coro i una de Serramitja.

Des d’una perspectiva global, el Terrassa FC domina clarament en títols, que és la variable principal. En canvi, la igualtat individual amb l’Ascó prové del moment dels tarragonins, que han sotjat la Tercera Divisió en els darrers anys habitualment fins i tot amb opcions de disputar la promoció d’ascens, tot i que aquesta campanya van anunciar fa unes setmanes que fos quina fos la seva posició a la classificació final renunciarien a Tercera per raons pressupostàries.

L’Ascó, fundat el 2010 després de la fusió entre la Joventut Esportiva Ascó i el Benavent, el 2015-16 va disputar la promoció d’ascens a Segona B en acabar primer al Grup cinquè, però va cedir contra el Jumilla i, en segona ronda, contra el Logroñés.  

Tant el 2-0 terrassista del 2016-17 com el 0-1 del 2017-18 van ser un trampolí cap a la promoció d’ascens. En el primer cas, va suposar el tret de sortida d’una sèrie de sis triomfs seguits (i vuit partits sense rebre cap gol). A més, va ser el primer triomf rogenc contra aquest rival. En el segon cas, va suposar l’inici d’una ratxa de vuit partits de nou (i onze de dotze, si hi sumem la promoció d’ascens) sumant. La campanya 2010-11 (1-1, gol de Reyes), 2013-14 (0-0) i 2014-15 (1-1, gol de Jaume) havien segellat empats. En síntesi, cal cercar un resultat positiu contra l’Ascó per acabar la temporada amb bon sabor de boca.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Fotos: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix