Sant Gabriel-Terrassa FC: cal guanyar per acaronar el somni de l'ascens

Sant Gabriel-Terrassa FC: cal guanyar per acaronar el somni de l'ascens

El Terrassa FC afronta el matx més transcendental de la temporada (de moment) a Sant Adrià de Besòs contra el Sant Gabriel.

Terrassa FC Dimecres, 24 abril 2019

Les d’Artur Hernández, segones amb 46 punts (empatades amb Vic i Sant Cugat), i amb 4 punts sobre Porqueres (42) i cinc sobre el sobre el Manlleu (41), però amb un partit més que tots els rivals, han d’intentar vèncer i continuar depenent d’elles mateixes per acabar entre els quatre primers i, si els ens federatius ho acaben de confirmar, ascendir a Segona Nacional gràcies a la probable (no segura) reestructuració de categories.

Les rogenques arriben al partit en un estat de forma idoni. La segona volta és espectacular: 9 triomfs (el darrer, el taquicàrdic 3-2 contra l’AEM de Lleida a l’Olímpic), dos empats (entre ells, l’espectacular 4-4 a Vic) i una sola derrota (contra el líder i ja ascendit a Segona Levante Las Planas). A domicili, el darrer matx es va salar amb un aclaparador 1-5 a Girona contra el Pontenc.

Tanmateix, les egarenques no es poden refiar gens ni mica de l’antagonista, per molt que en la darrera jornada caigués a Vilafranca per 2-0. Les del Besòs són tretzenes, amb 23 punts, però a la primera volta, contra unes terrassistes en crisi de resultats, va endur-se un 3-6 que semblava enterrar les aspiracions ascensores de l’equip. Afortunadament, el Terrassa FC es va aixecar, i ara suma 14 triomfs, 4 empats i 8 derrotes, amb un balanç de gols de 63-53.

Si es confirmen els 4 ascensos a Segona, el Terrassa FC pot assegurar una posició entre els quatre primers guanyant els dos partits que li resten (Sant Gabriel i Fontsanta-Fatjó). Si no, haurà d’esperar a la jornada 30, en què descansarà però no els rivals (Vic, Sant Cugat, Porqueres i Manlleu), amb un partit menys. Els aficionats terrassistes han d’empènyer l’equip cap al que podria ser el segon ascens en dos anys.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix