Sant Gabriel-Terrassa FC: cal guanyar per acaronar el somni de l'ascens

Sant Gabriel-Terrassa FC: cal guanyar per acaronar el somni de l'ascens

El Terrassa FC afronta el matx més transcendental de la temporada (de moment) a Sant Adrià de Besòs contra el Sant Gabriel.

Terrassa FC Dimecres, 24 abril 2019

Les d’Artur Hernández, segones amb 46 punts (empatades amb Vic i Sant Cugat), i amb 4 punts sobre Porqueres (42) i cinc sobre el sobre el Manlleu (41), però amb un partit més que tots els rivals, han d’intentar vèncer i continuar depenent d’elles mateixes per acabar entre els quatre primers i, si els ens federatius ho acaben de confirmar, ascendir a Segona Nacional gràcies a la probable (no segura) reestructuració de categories.

Les rogenques arriben al partit en un estat de forma idoni. La segona volta és espectacular: 9 triomfs (el darrer, el taquicàrdic 3-2 contra l’AEM de Lleida a l’Olímpic), dos empats (entre ells, l’espectacular 4-4 a Vic) i una sola derrota (contra el líder i ja ascendit a Segona Levante Las Planas). A domicili, el darrer matx es va salar amb un aclaparador 1-5 a Girona contra el Pontenc.

Tanmateix, les egarenques no es poden refiar gens ni mica de l’antagonista, per molt que en la darrera jornada caigués a Vilafranca per 2-0. Les del Besòs són tretzenes, amb 23 punts, però a la primera volta, contra unes terrassistes en crisi de resultats, va endur-se un 3-6 que semblava enterrar les aspiracions ascensores de l’equip. Afortunadament, el Terrassa FC es va aixecar, i ara suma 14 triomfs, 4 empats i 8 derrotes, amb un balanç de gols de 63-53.

Si es confirmen els 4 ascensos a Segona, el Terrassa FC pot assegurar una posició entre els quatre primers guanyant els dos partits que li resten (Sant Gabriel i Fontsanta-Fatjó). Si no, haurà d’esperar a la jornada 30, en què descansarà però no els rivals (Vic, Sant Cugat, Porqueres i Manlleu), amb un partit menys. Els aficionats terrassistes han d’empènyer l’equip cap al que podria ser el segon ascens en dos anys.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix