Dues finals per al Terrassa FC femení per assolir el somni de l'ascens

Dues finals per al Terrassa FC femení per assolir el somni de l'ascens

El Terrassa FC femení frega amb els dits el segon ascens de categoria consecutiu després de l’èpic triomf contra l’AEM B de Lleida (3-2, gols de Sánchez, Plaza i Tomàs) a l’Olímpic en una nova final guanyada (a la segona volta ha vençut en 9 partits).

Terrassa FC Dimarts, 16 abril 2019

En principi, els quatre primers de Preferent ascendiran a Segona Nacional, ja que es crearà una Primera B amb dos grups. Serà imprescindible sumar el màxim en els dos partits que han de disputar les rogenques: Sant Gabriel a Sant Adrià de Besòs i Fontsanta-Fatjó a l’Olímpic.

El fet que la competició compti amb un nombre senar d’equips (15), arran de la retirada del Molins de Rei, complica els càlculs. Ara mateix el Levante Las Planas, amb 60 punts, ja és matemàticament primer i equip de Segona Nacional, però interessa que mantingui la motivació i sumi punts o triomfs perquè s’ha d’enfrontar a dos rivals directes de les rogenques a les dues últimes jornades: Manlleu i Sant Cugat. Si el líder almenys empata a casa contra les manlleuenques, el Terrassa FC dependrà d’ell mateix per ascendir.

Les egarenques són segones, empatades a 46 punts amb Vic Riuprimer Refo i Sant Cugat, tot i que aquests dos equips han disputat un partit menys. El cinquè, el Manlleu, suma 41 punts (a 5 del Terrassa FC però amb dos partits menys), el Porqueres sisè amb 39 punts (i també dos partits menys) i el Manu Lanzarote setè amb 38 (un partits menys). Si el Terrassa FC venç contra Sant Gabriel de Sant Adrià de Besòs i Fontsanta-Fatjó, tant Porqueres com Manu Lanzarote no el poden enxampar.

Per tant, cal analitzar el calendari de Vic, Sant Cugat i Manlleu. Les vigatanes viatgen a Sabadell (les arlequinades poden donar un ensurt), visiten un AEM B que si mostra el nivell de l’Olímpic és perillós i reben el Cerdanyola amb pronòstic local. Perquè el Terrassa FC superi el Vic ha de sumar tres punts més que les osonenques, ja que l’average particular (3-2 i l’espectacular i recent 4-4, igualant un 4-1 advers als darrers 10 minuts) beneficia les egarenques. 

Quant al Sant Cugat, l’average particular està empatat (1-2, 1-2), però el general beneficia les santcugatenques, que reben un assequible Pubilla Casas però acaben contra dos rivals directes: al camp d’un dur Porqueres, i a casa contra el Levante Las Planas, que, si juga mínimament al nivell que pot, hauria de sumar algun punt. Per superar el Sant Cugat, les rogenques haurien de sumar quatre punts més.

Tanmateix, existeix l’opció d’un triple empat Terrassa FC-Vic-Sant Cugat. En aquest cas, a la lligueta particular, el Terrassa FC suma 7 punts (4 contra el Vic, 3 contra el Sant Cugat), el Vic 5 (un contra el Terrassa FC, 4 contra el Sant Cugat) i el Sant Cugat 4 (3 contra les egarenques, un contra el Vic). En aquest supòsit, el Terrassa FC quedaria al davant dels rivals.

El Manlleu és el darrer aspirant clar a l’ascens, sense oblidar Porqueres i Manu Lanzarote. L’average particular beneficia el Terrassa FC (1-0 a Manlleu, 3-0 a Terrassa). Les d’Osona han de jugar dimecres un matx endarrerit al camp del Fontsanta-Fatjó en què són favorites. Després disputen els tres partits que els resten: reben el Porqueres (complicat), visiten el Levante Las Planas (en teoria molt difícil) i reben una assequible Fundació Atlètic Vilafranca. Una sola ensopegada, ni que sigui un empat, concedeix al Terrassa FC avantatge, sempre que les d’Artur Hernández guanyin els seus dos partits.

Per tant, l’emoció i els nervis estan garantits en les tres jornades que resten per al final. Curiositat: el Terrassa FC descansa en la darrera jornada, de manera que haurà d’esperar des del sofà el desenllaç... si és que la sort no acompanyés, ja que amb segons quina combinació l’ascens es podria celebrar el 5 de maig a l’Olímpic contra el Fontsanta-Fatjó. Creuem els dits!

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix