Reus B-Terrassa FC: segona visita al filial reusenc

Reus B-Terrassa FC: segona visita al filial reusenc

Un Terrassa FC que ha d‘intentar acabar amb dignitat la temporada visitarà per segona vegada el filial del Reus B a Cambrils amb el grat record del 0-2 de la campanya passada, gràcies als gols de Ferreira i Carreón.

Terrassa FC Dimarts, 26 Març 2019

Els egarencs han d’intentar sumar el màxim de punts possibles. En canvi, qui sí conserva opcions d’ascens és el Terrassa FC femení, quart amb 39 punts, empatat amb el tercer (Sant Cugat) i a tres punts del segon (Vic Riuprimer Refo), el pròxim rival. El 3-2 de la primera volta contra les vigatanes aporta esperances, tot i que és un terreny molt complicat.

El curs passat, el Reus B va arribar a romandre en zona de promoció d’ascens durant unes quantes jornades, però a les darreries de la primera volta va afluixar i es va mantenir amb comoditat.

El rival és filial del CF Reus Deportiu, fundat el 1909, tres anys més tard que el club egarenc, i ja descendit a Segona B després de ser exclòs de la competició per impagaments. Estadísticament el balanç històric entre Terrassa FC i Reus Deportiu (el primer equip) somriu els egarencs: en 64 matxs, els terrassistes sumen 29 triomfs, 13 empats i 22 derrotes, amb 112 gols a favor i 99 en contra. Si hi sumem el dos triomfs (el 3-1 a l’Olímpic i l’esmentat 0-2 a Cambrils) de la temporada passada contra el filial, el balanç és de 31-13-22 en triomfs, 117-100 en gols.

El primer encontre contra els reusencs va arribar el 4 de juny del 1922, i es va resoldre 1-4 a favor del Terrassa FC, amb gols de Canals. El resultat més cridaner correspon al 7 d’abril del 1985, a Tercera Divisió: el Terrassa FC, que va conquerir quatre Campionats de Catalunya sub-23 consecutius, va massacrar el Reus per 8-1 (gols d’Esteban 2, Saletes 3, Montes 2 i Carles Puig). L’orgull ha de motivar els egarencs en la visita al filial reusenc.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix