Terrassa FC-Santboià: cercant el 20-10-10

Terrassa FC-Santboià: cercant el 20-10-10

Un Terrassa FC animat pel brillant triomf per 2-3 (amb doblet de Serramitja i una diana de Toledo) al bonic derbi contra el CP San Cristóbal afronta el duel contra el Santboià amb l’objectiu d’acabar la temporada el més amunt possible i sumant el màxim nombre de punts, tot esperant que els rivals, que no afluixen, punxin.

Terrassa FC Dijous, 21 Març 2019

Mentrestant, el Terrassa FC femení rep la Fundació Atlètic Vilafranca, a la qual ja va vèncer a la primera volta per 1-2 amb un gol espectacular i in extremis de Ballesteros

A efectes del balanç històric global, el Terrassa FC és un club amb xifres globals força positives, per la qual cosa cal lluitar fins al final, més enllà de la dificultat objectiva d’accedir a les places de promoció d’ascens. Els egarencs, amb 52 punts a la classificació, cercaran el vintè triomf històric particular contra un oponent incòmode a domicili, tot i que frega el descens, amb 22 punts.

Els darrers partits entre el Terrassa FC (nascut el 1906) i el Futbol Club Santboià (sorgit el 1908) reflecteixen la dificultat de batre un oponent incòmode. En el balanç global el Terrassa FC suma 19 triomfs, 10 empats i 10 derrotes, 72 gols a favor i 51 en contra. La campanya passada es van donar dos empats (1-1 a l’Olímpic i 2-2 a Sant Boi de Llobregat), i aquesta, en la primera volta, els rogencs van imposar-se l’1 de novembre del 2018 per 1-2 (gols de Carreón i Arranz).

Fa més d’un segle del primer partit entre tots dos equips, a Sant Boi. El 5 de gener del 1919, amb una Mancomunitat de Catalunya llançada, el Terrassa FC va imposar-se per 1-2.

El Campionat de Catalunya de Segona Preferent emmarca els matx dels anys 30. El 1931, al camp del carrer del Bisbe Irurita (actual Pi i Margall), el Terrassa FC va superar el Santboià per 2-0 (gols de Cadafalch i Raventós). El 1933, el Trofeu El Mundo Deportivo somriu els rogencs, amb un 2-3 a domicili i un 3-1 (dos gols de López i un de Barri) a casa.

El 22 de desembre del 1935, a la Lliga Catalana, el Terrassa FC massacra per 8-3 el Santboià, resultat inèdit i no repetit fins ara. El 1936, es dona un empat 1-1 al Campionat de Catalunya de Primera, Grup B, gol de Pueyo.

A finals dels 60, en plena persecució de l’ascens a Segona per part dels rogencs, el 26 de gener del 1969, el Terrassa FC va vèncer per 3-2 (dos gols de Kaszas i un de Trullàs). El 17 de maig del 1970 el triomf es materialitza per 2-1 (gols de Fausto i Marfil).

Després de trobades els anys 80, a Tercera Divisió, saltem a la Lliga de Regional Preferent, el 1990, i alguns amistosos ja al segle XXI. En l’actual període a Tercera Divisió, el 10 de febrer del 2013 el Terrassa FC va vèncer per 1-0 (Pugui, de penal), i el 24 de novembre del mateix any, per 3-1 (Juancho, Sergi Pérez i Romo). El referent de la temporada passada és un empat 1-1, amb gol de Carreón, en un matx que semblava controlat però que no es va poder certificar. L’adrenalina del derbi mereix continuïtat.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix