Terrassa FC-Prat: un rival temible

Terrassa FC-Prat: un rival temible

Un Terrassa FC sense la pressió de defensar plaça de promoció afronta el matx a l’Olímpic contra el Prat coneixedor de la fortalesa del rival, que lluita per la primera posició tenint en compte el seu pretèrit recent a Segona B.

Terrassa FC Diumenge, 10 Març 2019

Mentrestant, el Terrassa FC femení, tercer a la classificació després del triomf per 3-2 contra el Porqueres, visita un també duríssim Levante Las Planas amb l’objectiu de prolongar la ratxa de set partits sumant (sis triomfs i un empat).

Els dos darrers referents a l’Olímpic són l’1-1 (Raúl Torres) de la passada Lliga, amb un Terrassa FC que va jugar bona part del partit amb un jugador menys, i l’1-0 (gol de Toro) favorable al Terrassa FC en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El balanç històric afavoreix els egarencs, que sumen 8 triomfs, 10 empats i 5 derrotes, 32 gols a favor i 25 en contra. Aquest balanç s’ha anat igualant els darrers anys.    

El Prat va accedir a la Tercera Divisió a les darreries del segle XX. El primer partit es remunta al 1984. La temporada 1985-86 va generar un seguit d’empats consecutius, un d’ells el 5-5 del desembre del 1985.

Amb el Terrassa FC a Segona B i Segona A es van aturar els partits contra el Prat. El 2010-11, a Tercera, l’Olímpic va celebrar un 2-1 (Urbano i Joshua). També va aplaudir el partit del 3 d’agost del 2016, el XVI Trofeu Ciutat de Terrassa, en què el Terrassa FC va guanyar 2-0. Bonic record.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt 

 

.   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix