Terrassa FC-Prat: un rival temible

Terrassa FC-Prat: un rival temible

Un Terrassa FC sense la pressió de defensar plaça de promoció afronta el matx a l’Olímpic contra el Prat coneixedor de la fortalesa del rival, que lluita per la primera posició tenint en compte el seu pretèrit recent a Segona B.

Terrassa FC Diumenge, 10 Març 2019

Mentrestant, el Terrassa FC femení, tercer a la classificació després del triomf per 3-2 contra el Porqueres, visita un també duríssim Levante Las Planas amb l’objectiu de prolongar la ratxa de set partits sumant (sis triomfs i un empat).

Els dos darrers referents a l’Olímpic són l’1-1 (Raúl Torres) de la passada Lliga, amb un Terrassa FC que va jugar bona part del partit amb un jugador menys, i l’1-0 (gol de Toro) favorable al Terrassa FC en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. El balanç històric afavoreix els egarencs, que sumen 8 triomfs, 10 empats i 5 derrotes, 32 gols a favor i 25 en contra. Aquest balanç s’ha anat igualant els darrers anys.    

El Prat va accedir a la Tercera Divisió a les darreries del segle XX. El primer partit es remunta al 1984. La temporada 1985-86 va generar un seguit d’empats consecutius, un d’ells el 5-5 del desembre del 1985.

Amb el Terrassa FC a Segona B i Segona A es van aturar els partits contra el Prat. El 2010-11, a Tercera, l’Olímpic va celebrar un 2-1 (Urbano i Joshua). També va aplaudir el partit del 3 d’agost del 2016, el XVI Trofeu Ciutat de Terrassa, en què el Terrassa FC va guanyar 2-0. Bonic record.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix