Figueres-Terrassa FC: uns precedents encoratjadors

Figueres-Terrassa FC: uns precedents encoratjadors

El Terrassa FC intentarà a Figueres sobreposar-se als darrers resultats. Tot i que els egarencs són quarts, virtualment Horta i Sant Andreu estarien davant si guanyen el partit de menys que porten. En canvi, el Terrassa FC femení, també quart però en dinàmica creixent i positiva, rebrà el Porqueres a l’Olímpic.

Terrassa FC Dilluns, 04 Març 2019

Els ex terrassistes David López, Raúl Torres i Toro han de recordar amb un somriure el camp del Figueres. Almenys, pels seus gols, que van dur a l’1-3 de la darrera visita, la passada temporada. Aquest resultat, igual com el 0-1 (gol de Velillas) en la campanya anterior, va acabar essent decisiu perquè el Terrassa FC accedís a la promoció d’ascens.

En el balanç històric global, la supremacia terrassista és eloqüent: 34 triomfs, 12 empats i 15 derrotes, 85 gols a favor, 59 en contra. El primer partit, amistós, el 18 de setembre del 1921, va acabar 2-3 (dos gols d’Argemí i un de Costa).

Més de vint anys després va arribar el primer partit oficial, el 21 de novembre del 1943, a Tercera Divisió. El Terrassa FC, entrenat per Ortiz, va golejar per 0-4 (Celma, Artigas, Olivé i Ortí). Els anys 60, també a Tercera, aporten alegries. El 1965-66 els egarencs van guanyar per 0-1 (Trullàs), igual com el 1966-67 (Salguero).

Entrats als anys 70, cal subratllar un triomf en un amistós el 1976 (1-2, amb dianes de Radar i Clotet). Els anys 80, a Tercera, i els 90, a Segona Divisió B, registrem més partits. El 2 d’abril del 1995, el Terrassa FC va golejar el Figueres per 0-4 (dos gols de Moska, un de Preciado i un de Julio). El setembre del 1996, a la Copa Rei, el Terrassa FC va tornar a batre el Figueres gràcies a una doble victòria per 1-0 (Dasí) i 0-1 (Chuli).

Ja al segle XXI, el 25 d’agost del 2001, a la Copa Catalunya, el Terrassa FC va empatar a Figueres 2-2 (Keko i Monti) i es va classificar per penals. Després, el Terrassa FC va conquerir aquella Copa Catalunya i va assolir l’ascens a Segona Divisió A. A la Lliga, el Terrassa FC va imposar-se per 0-1 (Gerard).

El 2005-06, novament a Segona B, els terrassistes van vèncer Figueres per 0-1 (gol de San Julián), i també el 2006-07 (1-2, amb dianes d’Iván Boniquet i Yago). Precedents encoratjadors per redreçar el rumb. 

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt     EnVANvoy opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt
 SOFAGRUP opt

 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix