Terrassa FC-Cerdanyola: recordant el gol de Toro

Terrassa FC-Cerdanyola: recordant el gol de Toro

Penúltima jornada de la temporada 2017-18. El Terrassa FC lluita per la quarta posició. Necessita vèncer el Cerdanyola del Vallès, que es defensa numantinament a l’Olímpic. L’empat sembla inevitable... fins que Daisuke s’inventa una jugada que Toro converteix en gol. 1-0, i en la darrera jornada els egarencs van aconseguit la promoció d’ascens a Castelldefels en un final d’infart.

Terrassa FC Dilluns, 28 Gener 2019

Aquesta bonica remembrança hauria d’inspirar els de Cristian García, en ratxa (13 partits sumant, amb 8 triomfs i 5 empats, inclòs el darrer a Vilafranca), contra un rival sempre incòmode. Tanmateix, els vallesans impliquen bons records, com les celebracions a Cerdanyola el 2013-14 (2-3) i el 2016-17 (0-2) de sengles promocions d’ascens. Mentrestant, el Terrassa FC femení, animat pels dos triomfs consecutius contra Manlleu i Sant Cugat, afrontarà un atractiu derbi contra el Femení Manu Lanzarote.

El Cerdanyola del Vallès FC, fundat el 2006 (cent anys després que el Terrassa FC) arran de la fusió entre Centre d'Esports Cerdanyola, UE Fontetes, EFUD Cerdanyola, CF Baroja i EF Cerdanyolense-Montflorit, va ascendir a Tercera i aleshores es van iniciar els duels contra els egarencs. El balanç, equilibrat, s’està tornant favorable als egarencs: 5 victòries terrassistes, 5 empats i 3 derrotes (15 gols a favor, 13 en contra). A la primera volta, Toledo va anotar en l’1-1.

En el primer partit entre Terrassa FC i Cerdanyola del Vallès, un amistós el 7 de desembre del 2011, es va registrar un 2-0, amb gols de Pinillos i Molist. El 2013-14, a Tercera Divisió, el matx va acabar 2-2 (Montoro i Juancho). El 2014-15, a la segona volta, el Terrassa FC va imposar-se per 2-0 (Merchán i Matamala). Després d’un 0-0, la passada campanya tot apuntava a un desenllaç idèntic... fins que va aparèixer un Toro providencial.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt    asfaltosbarcino opt .innova logo opt   jamones cerezo    logo petronieves     OmniaBooks Logo 200 opt

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    xip pollo opt

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa    mun   oquo     iunivers logo opt     graphic paint
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix