L'actual ratxa de 13 partits invicte del Terrassa FC escala fins l'onzena posició del rànquing del club

L'actual ratxa de 13 partits invicte del Terrassa FC escala fins l'onzena posició del rànquing del club

El Terrassa FC de Cristian García, que acumula 8 triomfs i 5 empats en els darrers 13 partits, segueix sumant registres destacats en la llorejada història del club rogenc.

Terrassa FC Dilluns, 28 Gener 2019

Si la marca de 10 partits sumant va ser la vintena del rànquing, la d’11 la setzena, i la de 12 la catorzena, la de 13 matxs puntuant és la número 11 de la historia terrassista.

És tan exigent arribar a ratxes en partits oficials com l’actual que, de fet, al llarg de la història, no en trobem cap altra d’idèntica en distribució ponderada. Només trobem un altre precedent de 13 partits (10+3) la campanya 1985-86, però sumant Lliga, Campionat de Catalunya sub-23 i un amistós, és a dir, dotze partits oficials i un amistós. Aquells anys van ser bonics esportivament per al Terrassa FC, que va conquerir quatre Campionats de Catalunya sub-23 consecutius i va atresorar registres molt positius.

La ratxa de la temporada 1985-86 va començar el 15 de desembre de 1985, amb un 2-0 al Martinenc, mitjançant gols d’Esteban i Fuentes. Aquella ratxa va incloure, entre d’altres, golejades com un 0-3 i 5-1 al Ripollet i 3-0 al Martinenc al Català sub-23, a la Lliga un 4-0 (Saletes, Fuentes, Ramírez, Quim) a l’Europa, un 5-5 al camp del Prat (Quim 2, Burgos, Morales, Fuentes), un 1-2 al camp de l’Horta (doblet de Saletes) o un 4-1 (Morales, Esteban, Fuentes, Saletes) al Blanes.

La sèrie va culminar el 2 de febrer del 1986 amb un espectacular 2-6 (Esteban 2, Ramírez, Saletes 2, Morales) al camp del Masnou. Aquell Terrassa FC va acabar sisè a la Lliga i va revalidar el títol de campió de Catalunya sub-23. Retalls emotius de la història del nostre estimat Terrassa FC!

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix