Terrassa FC-FE Grama: nou rival colomenc

Terrassa FC-FE Grama: nou rival colomenc

Un Terrassa FC a l’alça, que va golejar el Granollers 0-3 i acumula quatre triomfs i dos empats en les darreres sis jornades, rep la FE Grama amb l’objectiu de seguir en aquesta línia i assaltar el més aviat possible la zona de promoció d’ascens, situada a tir.

Terrassa FC Dimarts, 04 Desembre 2018

L’Olímpic rebrà per primera vegada la FE Grama, que s’estrena a Tercera Divisió després de fundar-se el 2013. De fet, aquest club, creat arran de la crisi econòmica de la UDA Gramenet (que encara és viva, a Segona Catalana), va ascendir la temporada passada, en què va caure contra el CP San Cristóbal a la final del Campionat de Catalunya aficionat.

Al llarg de la història el Terrassa FC ha disputat nombrosos matxs contra equips colomencs. El balanç amb la UDA Gramenet, Milan, UD Gramenet Milan (es van fusionar el 1994) i Gramenet B és de 62 partits jugats, 22 triomfs terrassistes, 14 empats i 26 derrotes, 87 gols a favor i 105 en contra. Contra el primer equip de la Gramenet el balanç és advers, contra UD Gramenet Milan i Gramenet B favorable, i contra Milan, igualat.

El primer matx contra un conjunt colomenc es remunta al 24 de desembre del 1961, a la Lliga de Tercera Divisió (que en aquella època era veritablement la tercera en l’escalafó, ja que no existia la Segona B). Egarencs i colomencs van empatar 2-2 (gols de Pineda i Masferrer). La campanya següent, el 22 de novembre del 1962, va arribar el primer triomf rogenc a l’Estadi Municipal:  5-2 (Moya 2, Sergio, Brunet, Soriano). Aquells anys els egarencs van lluitar aferrissadament per ascendir a Segona, el que aconseguir a mitjan anys 70.

Els partits contra la Grama van ser a la Lliga i en altres competicions. Així, el 1967, al Trofeu General Moscardó, el Terrassa FC va batre la Gramenet per 3-0 (Cristóbal 2, Alfaro). El 1968, a la Lliga de Tercera Divisió, sengles gols de Martínez Haba van menar al 2-0, i la campanya següent els aficionats egarencs van gaudir d’un 3-0 (Trullàs 2, Fausto).

El Terrassa FC ha jugat contra altres equips colomencs. El 26 d’agost del 1989, en un amistós, va empatar 2-2 contra el Milan (Valero i Micki), al qual va batre el 10 de maig del 1992 a Primera Catalana per 3-1 (Urbano, Lardín, González).

Els anys 90 van arribar els partits a Segona B contra la Gramanet. En destaca, el 14 de gener del 1996, el triomf per 1-0 (Vacas), i l’11 de novembre del 2001 un 4-1 (tres gols de Monty i un de Keko). El 21 de novembre del 2002, en un amistós, el Terrassa FC va golejar la Gramenet B per 4-0 (Pier, Monty, Capó, Keko).

Després de l’etapa egarenca a Segona A, rogencs i colomencs es van tornar a veure les cares el 30 de novembre del 2005, a la Lliga de Segona Divisió B. El matx es va saldar amb un 2-0, amb gols de Monty i Gerard Bordas. El 2008 Jordi Martínez va segellar l’1-0 final.

En l’actual fase del Terrassa FC a Tercera, l’Olímpic acumula triomfs egarencs: el 16 d’octubre del 2011 un 2-1 (Lalo, Carlos); l’11 de novembre del 2012, un 1-0 (Pugui); i el 6 d’octubre del 2013, un 4-0 (Pedro 2, Montoro, Maldonado). Els aficionats celebren que, tot i que sigui contra una altra entitat, es reprenguin els duels entre terrassistes i colomencs.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix