AEM-Terrassa FC: un repte a les Terres de Ponent

AEM-Terrassa FC: un repte a les Terres de Ponent

Un Terrassa FC que adquireix més confiança a mesura que avança la Lliga visita el camp de l’AEM de Lleida, un conjunt imbatut a casa i que es nodreix de la generosa escola del futbol femení de Ponent. De fet, aquest conjunt és el filial de l’AEM de Segona, que lluita per ascendir a la màxima categoria del futbol femení.

Terrassa FC Dimarts, 27 Novembre 2018

L’AEM (Ex Alumnes Maristes) de Lleida va néixer el 1939, poc després que acabés la Guerra Civil espanyola. Curiosament, tant aquest club com el Lleida Sport Club i l’Associació Esportiva Lleida Calaveres es van unir (de forma forçada pels governants de l’època) amb l’objectiu de crear un club representatiu de la ciutat, la Unió Esportiva Lleida, ara a Segona B. El president de l’AEM va aportar l’estadi (el Camp d'Esports), construït el 1919.

El rival de les egarenques es mostra molt sòlid a casa, on ha golejat el Molins de Rei (resultat invalidat per la retirada d’aquest equip), el Sant Cugat (4-1) i el Pubilla Casas (3-1) i ha empatat contra el Sabadell i el Levante Las Planas. A domicili el rendiment de les lleidatanes es ressent.

Per exemple, van caure 4-2 al camp de Femení Manu Lanzarote i, en la darrera jornada, van claudicar a Vilafranca. Desenes amb 11 punts, les de Lleida voldran aproximar-se a un Terrassa FC quart, amb 17 punts, després de quatre partits seguits puntuant (tres triomfs i un empat) i set dels últims vuit aconseguint sumar.

Les de Nico Ordóñez haurien d’esprémer la tècnica i el joc combinatiu habitual (amb unes inspirades Anna Cris i Alexia Von Mosch) i adaptar-se al terreny de joc. La temporada passada, contra l’AEM C, l’11 de novembre del 2017, les rogenques, a Primera Divisió Catalana, van guanyar 0-2, amb dos gols de Plaza. L’equip va arribar líder a Lleida, en va sortir victoriós i va guanyar la Lliga. Un referent bonic per afrontar el repte de Ponent.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

UNANIME opt .   CRIMAR opt .   FORDCOVESA TERRASSA opt

COL·LABORADORS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt .    IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt .    ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix