Terrassa FC-Ponenc: cercant la quarta victòria consecutiva

Terrassa FC-Pontenc: cercant la quarta victòria consecutiva

El Terrassa FC, després del lluitat i meritori triomf contra el Vic-Riuprimer Refo (3-2), vol continuar nodrint el somni de la zona alta contra el Pontenc Club Esportiu, que visitarà l’Olímpic en plena pugna per la permanència.

Terrassa FC Dilluns, 19 Novembre 2018

Les de Nico Ordóñez, terceres després de sumar tres triomfs seguits (Levante Las Planas, Vilafranca i Vic) i cinc ens els darrers sis partits, han de continuar en la brillant línea actual a Preferent. Cal tenir en compte que acabar entre els quatre o cinc primers podria permetre l’ascens arran de la reforma de les categories en Lliga femenina.

El rivals de les egarenques, catorzè i penúltim en caure a casa contra el Vilafranca, és de Girona capital. De fet, les gironines van començar la Lliga aparentment força bé, en batre el Molins de Rei (retirat després de la competició) i el Manlleu. Aleshores van patir una crisi de la qual va intentar sortir amb el 3-2 al Porqueres. Fora de casa, el Pontenc ha patit tres derrotes, i només ha sumat un empat (Pubilla Casas) i el triomf contra el Molins de Rei, que no compta a la classificació atès que aquest equip es va retirar abans de l’acabament de la primera volta.

Mentrestant, les rogenques s’estan recarregant de moral jornada rere jornada. Empeses per l’esperit de l’ascens de la temporada passada, han sumat tres victòries seguides (Pubilla Casas, Levante Las Planas i Vic) a l’empara de l’Estadi Olímpic de Terrassa, i volen prolongar la ratxa. Amb 16 punts, la zona capdavantera és un fet i cal consolidar-la.

Un avantatge adquirit enguany és que l’equip ha après a vèncer per la mínima, a patir, a resoldre en els darrers instants, a conviure amb l’èpica, a sorprendre al final, com a Vilafranca o contra el Vic. Uns dies Marta Tomàs, uns altres Maria Isabel Martín, a voltes Patri Ballesteros, Anna Cristina Navarro, Judit i Yael Domene, Ainhoa Plaza o Alexia Von Mosch, les dianes han anat arribant en els moments més oportuns per signar una sèrie espectacular (15 punts de 18 possibles). Després d’un inici dubitatiu, el Terrassa FC atorga llicència per somiar.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Yuki Nagashima

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix