Terrassa FC-Llagostera: cercant el primer triomf contra els gironins

Terrassa FC-Llagostera: cercant el primer triomf contra els gironins

El Terrassa FC, empès pel triomf contra el Castelldefels (1-0, Arranz) i situat a un sol punt de la promoció d’ascens, compta amb un al·licient especial en el partit que disputarà contra la UE Llagostera, líder de la categoria: cercar el primer triomf de la història contra aquest rival.

Terrassa FC Dilluns, 19 Novembre 2018

De fet, el nombre de partits disputats entre tots dos equips es limita a tres, resolts amb un empat i dos triomfs gironins. Fundat el 1947, el conjunt del Gironès ha arribat a jugar a Segona A dues campanyes. La temporada passada va descendir de Segona B en una dramàtica promoció de permanència contra l’Izarra.

Els gironins jugaven la temporada 2004-2005 a Segona Regional. No obstant això, en nou temporades van aconseguir sis ascensos, el que va culminar amb l’arribada a Segona A. De fet, es tracta del municipi menys poblat dels Països Catalans que ha disposat d’un equip professional.

Contra el Terrassa FC, tan sols es registren tres partits, a la Lliga Tercera Divisió, el 2010-11, i l’amistós (0-1) de l’estiu passat. Al Gironès, els egarencs van empatar 2-2 (gols de Molist i Urbano), i a Terrassa el Llagostera va imposar-se per 1-4 (gol en pròpia porteria). Així doncs, el Terrassa FC, que suma 10 punts dels últims 12 disputats, supera clarament el Llagostera en títols, però intentarà cercar el primer triomf contra els gironins. Els de Cristian García afronten una veritable prova de foc.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix