Santboià-Terrassa FC: un terreny inspirador

Santboià-Terrassa FC: un terreny inspirador

El Terrassa FC afronta la visita a Sant Boi de Llobregat animat pel triomf en el derbi contra el CP San Cristóbal (2-1) i amb l’objectiu de vèncer i alimentar les aspiracions d’accedir a la promoció d’ascens.

Terrassa FC Diumenge, 28 Octubre 2018

En el balanç entre FC Santboià (fundat el 1908) i Terrassa FC (el 1906) hi apareixen 18 triomfs egarencs, 10 empats i 10 derrotes, 70 gols a favor i 50 en contra. Curiosos números, força rodons.

El primer matx entre tots dos equips es va disputar a Sant Boi, el 1919. L’amistós va afavorir per 1-2 els rogencs. El 1921, un nou amistós va cloure 2-4 (dos gols d’Argemí i un de Papell i Roig).

Endinsats en els anys 30, el Campionat de Catalunya de Segona Preferent i el Trofeu El Mundo Deportivo, el 1933, aporten més partits. El Terrassa FC va batre el Santboià per 2-3 (dos gols de Marsà, un de Juncà).

A les acaballes dels anys 60 i els anys 80 tornen els duels a Sant Boi. El 1968, a Tercera Divisió, els rogencs van batre el Santboià per 0-1, amb un gol de Trullàs. Ja els anys 80, novament a Tercera Divisió, el 1984 el Terrassa FC venç per 1-3 (gols de Saletes, Castillo i Esteban). El 1985, a la Copa Generalitat, el triomf és per 1-4 (tres gols d’Esteban i un d’Aguilar). Els anys 80 un Terrassa FC pletòric va guanyar quatre Campionats de Catalunya sub-23.

Ja els anys 90, a la Lliga de Regional Preferent, els terrassistes van vèncer per 0-2, amb dianes de Juan Carlos i Martín, el 1990. Com que el Terrassa FC va ascendir i després es va enlairar cap a categories elevades, no arribarien nous matxs fins al 8 de desembre del 2005. Els egarencs van conquerir el Trofeu Vila de Sant Boi per un contundent 0-3 (gols d’Abraham, Cases i Monty). L’agost del 2006, en un amistós, el Terrassa FC va imposar-se per 0-1 (Deus).

I entrem en l’actual etapa a Tercera Divisió. El 2011 els egarencs van guanyar 2-3 (triplet de Molist); el 2014, 0-2 (Gallar i Héctor); i la temporada passada, el 18 de febrer del 2018, es va produir un 2-2 (Dani Sánchez i Raúl Torres, aquest de penal). Per tant, un terreny propici on, tanmateix i com es va comprovar la campanya precedent, no és senzill assolir la victòria.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

Foto: Juanma Medina Luque

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 
SOFAGRUP opt 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix