Prat-Terrassa FC: un xoc de trens

Prat-Terrassa FC: un xoc de trens

El Terrassa FC intentarà obtenir algun punt de la visita a l’AE Prat, clar candidat a la promoció d’ascens. Es tracta d’un xoc de trens entre dos equips amb experiència en categories superiors i que intenten abandonar la Tercera el més aviat possible.

Terrassa FC Dilluns, 15 Octubre 2018

Mentrestant, el Terrassa FC femení, després del brillant triomf per 2-4 a Cerdanyola del Vallès, rebrà el Pubilla Casas amb la intenció de refermar l’actual línia ascendent.

Des d’una anàlisi històrica, les trobades amb el Prat són recents. El balanç històric afavoreix el Terrassa FC, que, en 22 partits disputats, acumula 8 triomfs, 10 empats i 4 derrotes, 32 gols a favor i 23 en contra. Al Complex Esportiu Municipal Sagnier els egarencs tractaran de potenciar la dinàmica positiva.

Els del Baix Llobregat van debutar a Tercera Divisió a finals del segle XX. El primer partit al camp del Prat (aleshores el Fondo d'en Peixo), el 1984-85, a Tercera Divisió, el 9 de desembre del 1984, va acabar 1-1 (Saletes). Aquelles temporades el Terrassa FC va assolir quatre Campionats de Catalunya sub-23 consecutius en les finals disputades contra Sant Andreu (1983-84), Espanyol (1984-85), Júpiter (1985-86) i Horta (1986-87).

A partir de la temporada 1985-86 tots dos equips segellen cinc empats consecutius (un 5-5 inclòs). El 1986-87, Paquito va marcar en l’1-1. El 1990-91, a Regional Preferent, l’empat va ser sense gols.

Uns divuit anys van discórrer fins a la següent visita terrassista, l’agost del 2009, saldada amb un 0-1 (Heredia) en un amistós. El 2011-12, els egarencs van vèncer per 1-2 (doblet de Montero), i el 2015-16 Grasa va signar un 1-1 per segellar la permanència. Un bon record és el de l’agost del 2016, quan el Terrassa FC va guanyar el XVI Trofeu Ciutat de Terrassa per 2-0 (gols de David López i Raíllo). La temporada passada, el 2-0 final avisa  del perill d’un contrincant exigent.

Dr. Joan  Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt     DR MONTANE opt 

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .     XIPPOLLO TERRASSA opt.      FERMASA opt.      ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt     BRUC opt.    IMPULSO23 opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

 .     .    CENTRE MÈDIC opt .    FKLSTATION opt.    MAXIMER opt     FUPAR opt.    IUNIVERS opt .     

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt.    KOMPE opt


importphones opt.    KISAMBA opt     JUST FOR FUN opt.    PPLANETAANIMAL opt

 
SOFAGRUP opt 

© 2020 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix