Pau Trias i Miguel Ángel Molina, preparador físic i fisioterapeuta del Terrassa FC 18/19

Pau Trias i Miguel Ángel Molina, preparador físic i fisioterapeuta del Terrassa FC 18/19

Guillem Almirall i Víctor Vizuete causen baixa del cos tècnic del primer equip del Terrassa FC.

Terrassa FC Dilluns, 25 Juny 2018

Pau Trias Baliarda (04/06/1992) s’incorpora al cos tècnic del Terrassa FC com a preparador físic del primer equip provinent del CF Damm, on ha treballat durant les tres últimes temporades. Trias és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a la Universitat de Vic, màster en Alt Rendiment en Esports d'Equip i té el títol del nivell 2 d’entrenador de futbol, entre d’altres títols acadèmics.

Amb anterioritat, Pau Trias ha estat el preparador físic del primer equip del Cerdanyola del Vallès FC (2014-15) i el CF Martorell (2015-16), preparador físic a Novaelite Sports Performance Innovation i responsable de la preparació física del campus Elite Soccer MAC.

L’egarenc Miguel Ángel Molina (05/03/1989) fitxa pel Terrassa FC com a nou fisioterapeuta i readaptador del primer equip. Procedent del FC Martinenc, que aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a Tercera Divisió, el terrassenc ha desenvolupat amb anterioritat les funcions de fisio i readaptador al CF Mollet UE i el CF Can Colapi de Terrassa i ha tingut experiència al RCD Espanyol B i el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Comte de Godó, entre d’altres.

Molina és graduat en Fisioteràpia a les Escoles Universitàries Gimbernat Tomas i Cerdà, màster en Readaptació a l’Activitat Física i la Competició Esportiva i tècnic superior d’Activitats Ludicoesportives, entre d’altres títols acadèmics.

Cristian García, que continuarà al capdavant del primer equip terrassista per segona temporada consecutiva, després de classificar al Terrassa FC 17/18 fins la segona ronda del ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B, estarà acompanyat pel seu segon Ramón Montilla, per l’egarenc i entrenador de porters Miguel Ángel Álvarez, el delegat terrassenc Àngel Gonzàlez i l’etern encarregat de material del Terrassa FC Pepe Mármol.

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       asfaltosbarcino opt .    innova logo opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS OFICIALS

ProLiga opt        BENITOSPORTS opt .    NIKE opt .    GREENVITA logo opt .    elevadors lazaro opt .    

 

COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassa
   hipica   tallers canpalet   maximer
 
  
   labrasa   mun   oquo .    iunivers logo opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix