Compostela-Terrassa FC: a mantenir la intensitat i la brillantor de l'Olímpic

Compostela-Terrassa FC: a mantenir la intensitat i la brillantor de l'Olímpic

El Terrassa FC afronta encoratjat la visita al Multiusos de San Lázaro després del brillant i convincent triomf per 2-0 assolit a l’Olímpic a l’anada.

Terrassa FC Dimarts, 05 Juny 2018

La possibilitat d’accedir a la tercera i darrera ronda és un caramel molt llaminer, la consecució del qual requerirà el màxim esforç i la màxima concentració.

El botí de dos gols és molt saborós, tot i que caldrà anar amb tota la prudència a Galícia. De fet, si analitzem els matxs ja disputats de la segona ronda de promoció d’ascens, observem una igualtat manifesta. Així, s’han produït onze triomfs i set empats. De les victòries, set han estat per la mínima, tres per dos gols (el 2-0 del Terrassa FC-Compostel·la, el 0-2 de l’Alabès B-Cadis B i el 2-0 de l’Ejea-Tenerife B) i només una per tres gols (el 0-3 de l’Escobedo-Villarrobledo). Per tant, els egarencs disposen d’un marge de maniobra que cal saber gestionar.
De moment, les xifres globals terrassistes en promocions indiquen que, dels 128 partits de promoció disputats fins ara, els rogencs sumen 59 triomfs, 25 empats i 44 derrotes, 251 gols a favor i 199 en contra. El gol de Fran Piera a l’Olímpic va ser el 250 de la història del Terrassa FC a les promocions. Una història promocional que tan de bo es prolongui unes setmanes més.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

 FCV opt       apialiaterrassa logo       asfaltosbarcino opt       jamones cerezo        logo petronieves

SPONSORS I COL·LABORADORS


corominas 

centre medic terrassaintegra2   hipica   tallers canpalet      mesquefinques   maximer
 
  
   labrasa    apd pintors   mun   oquo   4vents     elevadors lazaro opt .  convectors .  STARSGYMPADELCLUB opt      
© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix