Aires murcians en l’ascens del Terrassa FC a Segona B el 1993-94

Aires murcians en l’ascens del Terrassa FC a Segona B el 1993-94

L’eliminatòria contra el Mar Menor FC evoca un altre cas de duels decisius contra equips murcians. A la promoció d’ascens, la primera coincidència va ser reeixida.

Terrassa FC Dimecres, 16 Mai 2018

Com a subcampions del grup de Tercera, els egarencs, entrenats per Marc Serrano, van afrontar una dura lligueta el 1993-94 contra el Mallorca B, el Torre Pacheco murcià i l’Eldenc.

El 8 de maig del 1994 el Terrassa FC va empatar 1-1 a Mallorca gràcies a un gol de Julio, de penal, al minut 90. Contra el Torre Pacheco, la ventafocs del grup, els rogencs van vèncer per 3-0 (dos gols de Julio, un de Clarà) i 0-3 (dos de Revilla i un de Lluís). El partit estratègicament clau va ser el del 29 de maig contra el Mallorca B, i es va resoldre èpicament a l’Olímpic per 2-1 gràcies a una impressionant remuntada: Revilla (minut 73) i Julio, de penal (minut 90), van concedir un avantatge decisiu a la lligueta.

Tanmateix, la lluita va allargar-se fins al final. El Terrassa FC necessitava dos punts per ascendir (en aquella època el triomf implicava dos punts). La primera opció a Elda no va quallar (1-0), però la segona va materialitzar el somni de l’ascens: 1-0, gràcies a un gol de Lluís als 5 minuts, davant uns 10.000 espectadors que omplien l’Estadi Olímpic de Terrassa.

El Terrassa FC, amb 9+3 punts, va superar el Mallorca B gràcies a l’average particular. Els egarencs van alinear Casajuana, Torras, Naranjo, Bargués, Rovira (Alacid), Vallés, Márquez, Lluís, Julio i Revilla. Bonics records!

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix