El Terrassa FC, a 5 triomfs del 2.200

El Terrassa FC, a 5 triomfs de la victòria 2.200

El Terrassa FC està afegint fites a la seva bonica i dilatada història, i ara li calen 5 victòries per arribar a la 2.200, amb un balanç clarament positiu.

Terrassa FC Dimarts, 02 Gener 2018

L'estiu del 2017 va assolir el gol 9.000 (sumant partits oficials i amistosos, és a dir, tots els que ha disputat), i probablement els primers mesos del 2018 assolirà la simbòlica victòria 2.200.

De moment, els egarencs han completat la primera volta amb més partits guanyats o empatats (8-9-2) des de la campanya 2006-07 (quan, a Segona B, van acabar la primera volta amb un balanç de 12-6-1).

Ara mateix, el Terrassa FC acumula 2.195 victòries (comptant tots els partits disputats) en el seu historial, amb molts més triomfs que derrotes i molts més gols a favor que en contra. De fet, per títols, el Terrassa FC és el millor del Vallès amb gran diferència, el tercer de Catalunya (i el primer de Catalunya si no comptéssim la capital). Un club amb caràcter congènitament guanyador.

Els egarencs van acabar la temporada passada amb 2.183 triomfs. Els partits de pretemporada, Copa Catalunya i amistosos en van aportar quatre més, als quals cal sumar els assolits de moment a la Lliga. Per tant, l'equip presidit per Jordi Cuesta i entrenat per Cristian García té a les seves mans (i als seus peus) aconseguir una nova xifra atractiva per a un club que és una font inesgotable de plaer estadístic.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt .    LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix