Àlex Fernández i Nils Puchades entren a la convocatòria de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA

Àlex Fernández i Nils Puchades entren a la convocatòria de la primera fase de la Copa de les Regions UEFA

Els terrassistes es concentraren dimecres a Castelldefels per encarar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA.

Terrassa FC Dilluns, 04 Desembre 2017

Després de tres amistosos preparatoris de la Selecció Catalana Amateur amb presència terrassista, dos jugadors del Terrassa FC jugaran la primera fase del campionat estatal de la 11a edició de la Copa de les Regions UEFA i aquests dos futbolistes són precisament els que van ser convocats la setmana passada per jugar l'amistós contra el FC Martinenc. Àlex Fernández i Nils Puchades han estat cridats per Toni Almendros i defensaran la samarreta de Catalunya en els partits que es jugaran del 8 al 10 de desembre contra Navarra i Extremadura.

Amb la convocatòria per disputar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA, Àlex Fernández encadenarà quatre convocatòries seguides amb la CatUEFA i es convertirà en l'únic jugador del Terrassa FC que ha estat cridat per Toni Almendros per disputar tots els matxs, oficials i amistosos, que ha celebrat darrerament la CatUEFA.

Per la seva part, Nils Puchades viurà la seva tercera convocatòria de les últimes setmanes, ja que també va defensar la samarreta de Catalunya durant el matx contra el CF Badalona (2-2) i el FC Martinenc (1-1).

La CatUEFA torna a l'acció

El divendres dia 8 la Selecció Catalana Amateur jugarà el primer partit d’aquesta competició davant Navarra a les 11.30 hores i el segon i últim matx d’aquesta fase diumenge 10 de desembre, a les 11.30 hores, davant Extremadura. 

El conjunt de Toni Almendros durà a terme dues sessions dobles d’entrenament prèvies, una dimecres dia 6 de desembre a Els Canyars, a Castelldefels, a les 11.30 i fins les 13.00 hores, i de 17.30 a 19.00 hores. 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix