Àlex Fernández, novament convocat amb la Selecció Catalana Amateur

Àlex Fernández i Nils Puchades, convocats amb la Selecció Catalana Amateur

La CatUEFA s’enfrontarà al FC Martinenc i Toni Almedrós ha cridat els terrassistes Àlex Fernández i Nils Puchades.

Terrassa FC Dilluns, 27 Novembre 2017

La Selecció Catalana Amateur s'ha tornat a fixar en el Terrassa FC. Ja es coneix la convocatòria del duel amistós contra el FC Martinenc que tindrà lloc el proper dimecres 29 de novembre a les 21.15 hores al Municipal Joan Baptista Milà i entre ells destaquen el terrassenc Àlex Fernández i l'extrem esquerre Nils Puchades, que s'incorpora en substitució d'una baixa d'última hora a la CatUEFA.

El partit de preparació davant el líder del grup 2 de Primera Catalana es disputarà per encarar amb garanties la primera fase de la Copa de les Regions UEFA a Sant Boi de Llobregat, seu de la primera fase del campionat estatal que se celebrarà del 8 al 10 de desembre entre les Seleccions Amateurs de Catalunya, Navarra i Extremadura.

Àlex Fernández, un fixe per a Toni Almendrós

Amb la convocatòria per a l'amistós contra el FC Martinenc, Àlex Fernández encadenarà tres convocatòries seguides amb la Selecció Catalana Amateur i es converteix en l'únic jugador del Terrassa FC que ha estat cridat per Toni Almendrós per disputar els tres últims amistosos abans de jugar la primera fase de la Copa de les Regions UEFA.

L'egarenc va ser convocat prèviament per al matx que la CatUEFA va disputar el 4 d'octubre contra el CF Badalona (2-2) a l'Estadi Municipal de Badalona i per a l'amistós davant el RCD Espanyol B a la Ciutat Esportiva Dani Jarque (2-2).

Per la seva part, Nils Puchades viurà la seva segona convocatòria de les últimes setmanes, ja que també va defensar la samarreta de la Selecció Catalan Amateur durant el matx contra el CF Badalona.

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

 CEREZO opt .   XIPPOLLO TERRASSA opt .   PETRONIEVES TERRASSA opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

UNANIME opt .   CRIMAR opt .   FORDCOVESA TERRASSA opt

COL·LABORADORS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt .    IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt

 

BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt .    ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix