Granollers-Terrassa FC: a seguir invicte, però a intentar guanyar

Granollers-Terrassa FC: a seguir invicte, però a intentar guanyar

El Terrassa FC, que acumula set partits invicte (dues victòries i cinc empats, aquests consecutius), intentarà mantenir-se a prop de la zona de promoció d’ascens tot intentant vèncer contra el Granollers.

Terrassa FC Dimarts, 24 Octubre 2017

En el balanç històric entre totes dues entitats, l’equilibri predomina, amb lleuger avantatge rogenc: 43 triomfs terrassistes, 19 empats i 41 derrotes, 191 gols a favor i 185 en contra. Mentrestant, el Terrassa FC femení, líder (sis triomfs en sis partits, 18 punts, 30 gols a favor i 7 en contra), visitarà el segon classificat, el Sant Quirze del Vallès.

El matx 104 entre aquests conjunts referma una rivalitat centenària i confirma les trobades habituals al llarg de la història. El Granollers es va fundar el 1913, i ha actuat als camps de l’Era del Baster, el Camp del Gas i el Municipal del carrer Girona.

Com a primer referent a Granollers, trobem un amistós, el 19 de març del 1922, en què van guanyar els egarencs (1-3). A partir del 1930 els envits es van produir al Campionat de Catalunya de Segona Preferent, en una fase d’ascens del Campionat de Catalunya de Segona Preferent el 1934 i al Campionat de Catalunya de Primera (Grup B). El Terrassa FC va conquerir el 1936 la segona Copa Catalunya de la història a Granollers contra el Girona per 3-2.

L’any 1940 dona lloc a partits al Campionat de Catalunya i la Lliga Regional. En aquell decenni, a partir de la campanya 1943-44, els duels es reprenen a la Tercera Divisió i a la Copa Federació Catalana, on destaca un 1-4 el 18 de maig del 1944. Altres triomfs cridaners van ser un 1-4 (dos gols de Gaju, un de Darnés i Soriano) el 1951 i un 0-2 (dianes de Bagur i Guillamón) el 1953.

Novament a Tercera, el 1961 ressusciten els partits entre els referents dels dos Vallès. Un 1-2 el 1968 (dianes de Marín) marca terreny. Quan el Terrassa FC ascendeix a categories més elevades, s’interrompen les trobades, que es reprenen els anys 80 a Tercera Divisió (2-2, dianes de Saletes i Morales). Els anys 80 els rogencs van conquerir quatre Campionats de Catalunya sub-23 consecutius. De fet, el 1984-85 el Terrassa FC va guanyar una eliminatòria contra el Granollers (1-0 al carrer Girona, 5-2 a Terrassa, amb dos gols de Fuentes i Saletes i un de Burgos), i posteriorment va batre l’Espanyol a la final. Un triomf el 1987 per 0-1 (gol de Morales) és una altra alegria al Vallès Oriental.

El 1992, els egarencs s’adjudiquen el Trofeu Granollers superant els locals i el Badalona (1-0 a la final, gol de Raúl). L’1 de novembre del 1992, a Tercera Divisió, el Terrassa FC va batre el Granollers per 0-1, amb un gol de Raúl. Aquests precedents haurien d’inspirar un Terrassa FC que juga bé, però que ha de materialitzar les situacions de perill que crea.

Dr. Joan Francesc Fondevila Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt .   INNOVAHABITATGES TERRASSA opt .   OMNIABOOKS TERRASSA opt .   GREENVITA opt .   ASFALTOSBARCINO TERRASSA opt

 

LAZARO ELEVADORS opt  .   INMOCLAVALL opt .     CALVENTE opt

 

CEREZO opt .    XIPPOLLO TERRASSA opt .    OLBO OLBO opt

 

SPONSORS OFICIALS         .     .    .     .   

PROLIGA TERRASSA opt .   BENITOSPORTS TERRASSA opt .   NIKE TERRASSA opt

 

 .   CRIMAR opt .   UNANIME opt .    FORDCOVESA TERRASSA opt

PARTNERS

SPORTIUM opt .    OQUO opt .    CENTRE MÈDIC opt .    MAXIMER opt .    MUN opt .    FUPAR opt

 

IUNIVERS opt .    CLINICA DENTAL RAIS opt .     BONAREA opt     VALLÈSCOLORS opt .    TALLERSCANPALET opt     GRAPHICPAINT opt

 

ALTEUAIRE opt .    LIMONLIMONCLUB opt .    CENTREDENTALLESESCOLES opt .    LHIPICA TERRASSA opt .     PETRONIEVES TERRASSA opt

 

importphones opt

© 2018 - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2018 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix