Amantini: “Vull tornar a Segona B, però amb el Terrassa FC”

Amantini: “Vull tornar a Segona B, però amb el Terrassa FC”

“Si pugem, haver deixat el Badalona per fitxar pel Terrassa FC significarà haver fet un pas enrere per donar dos cap endavant”, reconeix.

Terrassa FC Divendres, 10 Juny 2016

Com afrontes el teu fitxatge pel Terrassa FC, Amantini?

Amb moltes ganes. He renovat la il·lusió perquè el projecte és el que em fa sentir. És un projecte molt bonic i molt gran. La il·lusió, el projecte i les ganes de pujar a Segona B i fer les coses bé és el que m’ha empès a fitxar pel Terrassa FC. Es nota que tots van a la mateixa línia. Vull tornar a Segona B, però amb el Terrassa FC. Tinc ja 31 anys i qui sap potser em retiraria aquí. L’objectiu de pujar de categoria amb el Terrassa FC és apassionant.

Com ha anat per Badalona?

Molt bé, l’objectiu era salvar-se. Durant la temporada sempre hi ha alts i baixos, però l’objectiu es va complir i ha estat una temporada molt bonica. Ho vaig donar tot com sempre, jugant lesionat fins i tot algunes vegades, però estic al Terrassa amb més il·lusió si cap. Si pugem, haver deixat el Badalona per fitxar pel Terrassa FC i jugar a Segona B significarà haver fet un pas enrere per donar dos cap endavant.

Què saps del Terrassa FC? T’han parlat del club, de l’equip, de la ciutat…?

Sí, quan es van posar en contacte amb mi vaig parlar amb gent del meu voltant i m’han dit que és una ciutat molt bonica, amb un club molt gran que està a Tercera Divisió i que vol fer les coses bé per anar escalant i estar on es mereix. La ciutat, l’Estadi Olímpic… el Terrassa FC hauria d’estar més amunt. Cal anar tots en una mateixa línia i ara sembla que és així. La directiva està treballant amb moltes ganes i il·lusió. Tant de bo complim l’objectiu!

Coneixes a algun ex jugador o membre del cos tècnic del Terrassa FC? Algun contacte previ amb algú?

El meu amic íntim Alberto García va jugar aquí fa dues temporades i em va parlar molt bé del club i m’ha comentat que tot aquí té molta repercussió a nivell d’Internet i mitjans de comunicació i aue vaig a un club gran que vol tornar on ha estat. Vaig coincidir amb Joan Grasa al Badalona durant una temporada i mitja i amb l’Andres Borges a la Montañesa. Ells també m’han parlat molt bé del club.

Quina és la teva trajectòria, Amantini? Ets molt conegut en el futbol català, oi?

Vaig arribar a Catalunya amb 17 anys i vaig jugar al filial del Badalona on vaig estar gairebé quatre anys. D’allà vaig anar a Gavà, després Blanes, CE Europa, Castelldefels, Montañesa i novament Badalona.

L’has liat molt a Twitter, eh. La gent t’estima.

No sóc molt d’escriure a Twitter, però el miro i la veritat és que t’adones que la gent et segueix i s’interessa per la situació d’un i això és molt bonic.

Però et coneix molta gent.

Sí, porto molts anys a Catalunya. Són 16 anys ja i són moltes temporades jugant només aquí a Catalunya. Mai m’he mogut d’aquí i al final el futbol et fa conèixer a molta gent i això és bonic.

L’afició ha rebut el fitxatge d’una forma espectacular. Una mica de vertigen o de responsabilitat, potser?

La veritat és que no tinc un record molt bo quan vaig venir a l’Olímpic amb el Castelldefels [riu]. Em van escridassar molt, però és normal, és el que han de fer, han d’intimidar l’equip contrari i ajudar l’equip de casa. Més que vertigen, m’il·lusiona el repte de venir al Terrassa FC i pujar a Segona Divisió B. M’agraden els reptes. És una pressió bonica que et fa treballar amb més ganes i amb serietat.

Et sona el nom de Pepe Mármol?

Sí i tant. L’Alberto [García] em va parlar molt bé d’ell. Tinc moltes ganes de parlar amb ell. Aquí tothom parla meravelles d’ell i estic desitjant saludar-lo.

Envia un missatge a l’afició terrassista. Ets el segon fitxatge confirmat del Terrassa FC 16/17.

Sobretot que vinguin a veure’ns. Ja li he dit al president [Jordi Cuesta] que posi les entrades barates [riu]. No, però és veritat que és molt important això perquè avui en dia les entrades són molt cares, però em consta que el Terrassa FC és un dels clubs amb les entrades més barates de Tercera. Al marge d’això, està els jugadors hem de demostrar que som capaços de donar alegries perquè vinguin. Que els terrassencs vinguin, que els necessitem, i el club està en una situació que necessita a l’afició i la gent de Terrassa. Que vinguin que ho passarem bé!

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix