Terrassa FC-Cerdanyola del Vallès: derbi amb necessitats

Terrassa FC-Cerdanyola del Vallès FC: derbi amb necessitats

El Terrassa FC rebrà el Cerdanyola del Vallès a l’Estadi Olímpic en un nou derbi comarcal, després del que va disputar en el triangular de la primera fase del Torneig d’Històrics (0-1 a favor del Terrassa FC, amb gol de Carla Sánchez).
Terrassa FC Dilluns, 22 abril 2024

Les egarenques han d’intentar sumar algun punt, ja que en porten 29 i el descens l’estableix, virtualment, la Guineueta (24 punts), ja que al Viladecans (22 punts) li sumaran el tres punts contra el Badalona en no presentar-se aquest conjunt en el darrer partit. No val a badar i cal deixar-se l’ànima al camp per assegurar la permanència, tenint en compte que seria doble: la del primer equip i la del filial de Primera (virtualment salvat, sempre que no descendeixi l’equip de Preferent), que comparteix categoria amb el primer equip del CE Sabadell, amb l’afegit de satisfacció que això suposa per als terrassistes.

El balanç amb les cerdanyolenques està equilibrat: quatre triomfs, un empat i quatre derrotes, 23-15 en gols. A la primera volta es va donar un 3-0 en contra. El primer referent, el 13 d’octubre de 2018, a la Lliga de Preferent, a Cerdanyola, va permetre al Terrassa FC imposar-se per 2-4, amb gols de Yael Domene, Martín, Plaza i Anna Cris. A la segona volta, el 17 de febrer de 2019, el Terrassa FC va golejar el Cerdanyola per 6-1 (doblets de Plaza i Judit Domene, i gols de Ballesteros i Boza).

Les terrassistes van assolir un 6-0 favorable el 5 de març de 2022, també a Preferent, amb gols de Delba (3), Jiménez, Sellarés i Desi. El darrer referent correspon a la temporada passada, a Preferent (fase d’ascens), el 7 de maig de 2023, resolt a domicili amb un 2-2, amb gol de Benítez i un en pròpia porteria.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix