Diego Blanco, 70 gols a la Lliga amb el Terrassa FC

Diego Blanco, 70 gols a la Lliga amb el Terrassa FC

El gol de Diego Blanco al Pavelló Municipal de La Maurina, decisiu per a la victòria per 3-2 contra el Gràcia de Barcelona, és el número 70 a la Lliga per a un jugador que, en global, ja n’acumula 76 (70 a la Lliga, 4 a la Copa Catalunya i dos en amistosos).
Terrassa FC Dilluns, 22 abril 2024

El rol realitzador de Blanco és essencial per a la satisfactòria estrena de l’equip a la Tercera Divisió, després de dos títols i dos ascensos consecutiu. El rànquing de gols en global (incloent tots les competicions) de la secció de futbol sala de l’entitat l’encapçala Toni Sánchez (123 gols, dels quals 115 a la Lliga), seguit per Diego Blanco (76), Borrego (53), Lázaro (43), Sergio Blanco (42), Romero (37), Guillem Golanowski (24), Mota (24) i un efervescent Tofi (22, dels quals 20 a la Lliga), que també va marcar en el triomf contra el Gràcia. Tofi, novè al rànquing, podria ascendir-hi dues posicions si, d’aquí a final de temporada, anota tres gols.

El primer gol de Diego Blanco amb la samarreta vermella va arribar el 14 de novembre de 2021, a Primera Catalana, a la pista del Barri Can Calet (victòria egarenca per 2-4, amb gols de Lázaro, Toni Sánchez, Diego Blanco i Borrego). Ara, dos títols i dos ascensos després, el jugador segueix a gran ritme en un Terrassa FC consolidat a Tercera Nacional.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix