Terrassa FC-Ripollet: derbi i repte

Terrassa FC-Ripollet: derbi i repte

El Terrassa FC de futbol sala rebrà al Pavelló de La Maurina el FS Ripollet en un derbi d’alta volada. De fet, els ripolletencs, líders destacats amb 64 punts, van descendir de Segona B i poden consumar l’ascens aquesta jornada, ja que després només en faltaran quatre per acabar la Lliga. Mentrestant, el Terrassa FC B, líder amb 52 punts (17 partits invicte, 16 victòries, la darrera el 3-4 a Vacarisses), afrontarà un apassionant derbi contra Les Saveurs.

Terrassa FC Dilluns, 22 abril 2024

El Terrassa FC enllaça tres jornades sumant (dues victòries, la darrera el 3-2 al Gràcia a La Maurina, i un empat; l’equip ja suma 100 gols a la categoria), i vol afegir punts als 36 actuals.

Matemàticament, els terrassistes podrien resoldre la permanència en funció dels resultats d’aquesta jornada, tenint en compte que la frontera del descens la marquen el 26 punts de Castellar i Prosperitat-Everest (un se salvaria i l’altre, no). A la primera volta, a la pista del Ripollet, un 7-3 deixa clar que no serà empresa fàcil arrencar algun punt contra un dur oponent. Nou repte en un derbi prometedor.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix