Sant Cugat-Terrassa FC: nou derbi comarcal

Sant Cugat FC-Terrassa FC: nou derbi comarcal

El Terrassa FC femení visita el Sant Cugat un nou derbi comarcal, que viurà el dotzè capítol. Les vermelles intentaran sumar punts a domicili per consolidar-se en la zona assossegada de la classificació, ja que les places de descens estan a una distància que convida a la prudència.
Terrassa FC Dimarts, 16 abril 2024

El balanç de comptes entre terrassistes i santcugatenques acumula ja onze assentaments: vuit triomfs del Terrassa FC, tres del Sant Cugat, 28-15 en gols. Curiosament, s’han donat resultats amplis i ajustats, però mai un empat. A la primera volta, el 12 de novembre de 2023, el Terrassa FC va imposar-se al Sant Cugat per 2-0, amb dianes de Lydia Rodríguez i Carla Sánchez.

El 24 de setembre de 2017, a la Lliga de Primera Divisió Catalana, a Sant Cugat del Vallès, el Terrassa FC va golejar el Sant Cugat per 0-6, amb repòquer de Plaza i un gol de Judit Domene. A la segona volta, el 28 de gener de 2018, l’Olímpic va fruir d’un 3-0 (Ballesteros i doblet de Plaza). Les egarenques ocupaven la primera posició i van conquerir el títol i l’ascens. El 20 de maig de 2018, a la Copa Catalunya (a la primera ronda), el Terrassa FC va superar el Sant Cugat per 2-1 (nou doblet de Plaza).

El 2018-19 el derbi es va disputar a Preferent, a causa de l’ascens dels dos equips. El Sant Cugat va aconseguir un 1-2 (Tomàs). A la segona volta, el 27 de gener de 2019, el Terrassa FC va vèncer per 1-2 (Tomàs i Judit Domene). Les egarenques van ser terceres i van ascendir a Primera Nacional. El 12 de setembre de 2021 el Terrassa FC va segellar un 5-1 (Desi 2, Sánchez, Delba, Mengíbar).

El curs passat, a la primera volta, el 18 de setembre de 2022, a la Lliga de Preferent, el Terrassa FC va vèncer el Sant Cugat per 3-2 (Cerdán, Ona Aldea, Benítez), però va caure 5-1 a la segona volta i 2-3 a la fase d’ascens. Tanmateix, el 21 de maig de 2023, a la mateixa fase d’ascens, el Terrassa FC va reprendre el camí de la victòria i va guanyar per 0-1 (Benítez). Prolongar les bones vibracions és la missió al derbi comarcal.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix