Terrassa FC-Porqueres: rival d’alçada

Terrassa FC-Porqueres: rival d’alçada

El Terrassa FC rep un exigent Porqueres amb la intenció de repetir el triomf de 2019 a l’Olímpic, que va ser decisiu per ascendir a Primera Nacional. Després del positiu 3-3 a Pallejà, les egarenques volen seguir en dinàmica positiva.

Terrassa FC Dimecres, 10 abril 2024

El Terrassa FC haurà d'oferir la seva millor versió si vol sumar algun punt contra un sòlid Porqueres, segon ara mateix amb 61 punts, a sis del líder Levante Las Planas B. Les egarenques són desenes, amb 29 punts, amb un marge de nou sobre el descens (Martinenc). Tanmateix, qualsevol punt que puguin afegir al seu cabàs serà ben rebut.

Així, el balanç contra les gironines és advers, amb un sol triomf (el març de 2019), dos empats i quatre ensopegades (la darrera, el 2-0 de la primera volta), i 5-15 en gols. Les egarenques van batre aquest rival el 10 de març de 2019 per 3-2 (Judit Domene, Plaza 2), triomf que va resultar vital per a l’ascens terrassista. El 19 de setembre de 2021 les terrassistes van esgarrapar un empat a un gol a Porqueres (gol de Desi). La temporada passada, es van donar un 0-1 i 1-1 (Jiménez). Per tant, un contrincant poc propici davant del qual caldrà donar un cop sobre la taula.

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

 

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix