Terrassa FC-Sant Quirze del Vallès: nou derbi vallesà

Terrassa FC-Sant Quirze del Vallès: nou derbi vallesà

El Terrassa FC de futbol sala rebrà per primera vegada el Sant Quirze del Vallès al Pavelló de La Maurina amb l’objectiu de sumar un nou triomf. El Sant Quirze va ser setè la passada campanya a Tercera. Mentrestant, el Terrassa FC B, líder amb 43 punts i amb 14 partits seguits invicte, visita la pista del cuer, el Castellnou Fredair.
Terrassa FC Dimecres, 03 abril 2024

El Terrassa FC, novè amb 29 punts, haurà de lluitar de valent per intentar puntuar contra un rival que és cinquè, amb 36 punts. Els vermells acumulen un avantatge de sis punts sobre el play out (Castellar, 23 punts) i contra el primer que descendeix (Prosperitat-Everest, 20 punts). A vuit jornades del final, cal aprofitar qualsevol oportunitat de puntuar per evitar patiments de darrera hora.

El primer referent masculí (de femení n’hi ha uns quants) contra el Sant Quirze va arribar el 10 d’octubre de 2021, un amistós en què el Terrassa FC es va imposar per 1-4 (Guille 2, Borrego de penal i Javi). En la temporada actual, el 19 de novembre de 2023, els vermells van empatar a Sant Quirze del Vallès per 5-5 (Borrego, Toni Sánchez, Iborra 2, Diego Blanco). Un referent que convida a l’optimisme en el derbi vallesà.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón
Foto: Juanma Medina

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix