Terrassa FC-Llerona: cal un cop d’autoritat

Terrassa FC-CE Llerona: cal un cop d’autoritat

El Terrassa FC d’Issam El Azzouzi rebrà el Llerona CE amb l’objectiu de sumar els punts en litigi contra un rival que va disputar la fase de permanència el curs passat i s’hi va salvar per poc.
Terrassa FC Dimarts, 19 Març 2024

Les terrassistes, amb 25 punts com el seu rival (tot i que aquest porta un partit més), han de donar un cop sobre la taula i distanciar més la zona de perill, ara mateix fixada en 18 punts. El filial, mentrestant, es desplaça a Lleida per jugar contra el Pardinyes.

De fet, el referent més proper, a la primera volta, el 21 d’octubre de 2023, va suposar un contundent 0-5 egarenc, amb dianes de Carla Fernández, Bet Juncosa (2), Irene Sánchez i Lydia Rodríguez. El balanç estadístic és favorable al Terrassa FC: 3-0-0, 11-2 en gols.

Els referents anteriors es remunten a la campanya 2021-22, també a Preferent. El 10 d’octubre de 2021, el Terrassa FC va vèncer a Llerona per 1-3 (De Fulgencio, Delba, Carla Sánchez). A la segona volta, el 15 de gener de 2022, les terrassistes van repetir victòria per 3-1 (Zambrano, Carla Sánchez, Viñas). Caldria seguir aquesta tradició.


Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix