Golejada (4-1), amb remuntada inclosa, del Terrassa FC contra el CE Europa a l'Estadi Olímpic de Terrassa

Golejada (4-1), amb remuntada inclosa, del Terrassa FC contra el CE Europa

Els homes de Chus Trujillo aconseguien remuntar el gol inicial d'Adrià Gené en els últims minuts del primer acte amb una segona part d'escàndol. Buenacasa, amb un hat-trick i Aythami van fer els gols terrassistes en el dia d'avui.

Terrassa FC Diumenge, 17 Març 2024

En una tarda calorosa i amb bon temps, terrassistes i barcelonins se citaven avui, 17 de març de 2024, a l'Estadi Olímpic de Terrassa amb motiu de la vint-i-setena jornada del campionat de Segona Federació per a disputar un dels clàssics per excel·lència del futbol català. Per una banda, l'equip de Chus Trujillo tornava a jugar davant la seva afició dues setmanes més tard després de perdre a Cerdanyola (2-0) la setmana passada. D'altra banda, els de Ramón Gatell es desplaçaven a Terrassa aquest diumenge havent empatat el seu darrer partit (3-3) contra el València Mestalla en el Nou Sardenya. Una trobada que va quedar ajornada en el seu moment en conseqüència de les víctimes que es va cobrar el tràgic incendi al barri de Campanar fa ja unes setmanes.

un gol d'adrià gené passada la mitja hora del primer temps deixa un bon terrassa fc en inferioritat al marcador

La trobada començava molt animada. El joc ofensiu de tots dos conjunts feia que aviat poguéssim veure les primeres arribades a la porteria contrària. Amb menys de deu minuts completats, arribava el primer avís del Terrassa FC. Bona jugada individual del nostre lateral, Diego, per banda dreta que acabava amb un xut desviat del '2' terrassista. Uns instants després, Palacios posava una centrada excel·lent al punt de penal per Aythami que no arribava per molt poc a una pilota que marxava, finalment, per la línia de fons.

Passaven els minuts i el marcador seguia com a l'inici del matx. De moment, la poca contundència dels dos equips en atac ens deixava sense gols. Mancant una mica menys de quinze minuts per a arribar al quaranta-cinc, Aythami errava un mà a mà claríssim davant Pau Torres, porter rival, després d'una magnífica passada a l'espai de Buenacasa. Instants més tard, tindríem el primer gol de la tarda tot i que, desgraciadament, en contra dels nostres interessos. Falta botada per Adrià Gené des de la dreta i la pilota s'introduïa en el fons de la xarxa, per l'escaire dret de la porteria defensada per Marcos.

Sense cap acció més de clar perill en la resta de la primera part, Alfonso Méndez Hernández, àrbitre de la cita, decretava el final del primer acte. Una primera meitat en la qual el Terrassa FC va dominar alguns trams, però no va saber materialitzar algunes de les oportunitats més clares que va tenir. No obstant això, encara quedava molt de temps per davant i en tindríem molts minuts per a signar el gol de l'empat i, potser, fins i tot, el de la remuntada.

SEGONA PART excel·lent i golejada pel terrassa fc

Els segons quaranta-cinc minuts de partit començarien d'una forma molt boja. I és que, en qüestió de tres minuts, els nostres donarien la volta al marcador advers del primer acte. Primer, en el 48, Buenacasa aprofitava una passada de llibre de Jofre des de passat el centre del camp, l'11 del Terrassa FC s'anava de Pau Torres i posava l'empat en el marcador. En el cinquanta-un, una altra vegada Buenacasa, enviava al fons de la xarxa una passada de Gil amb el cap dins de l'àrea. Amb això, el guió del partit canviaria totalment.

Els nostres jugadors, amb ganes de molt més, es bolcarien en atac per a fer la ferida encara més gran. No obstant això, els de Gràcia encara no havien dit la seva última paraula. Adrià Gené, l'autor del gol visitant, obligava a Marcos a lluir-se amb una bona parada a baix després d'una prèvia passada enrere de Javi Eslava. Entràvem ja a la recta final quan l'avantatge es faria encara més gran. Aythami arribava a l'àrea de Pau Torres i, amb l'exterior, batia el porter barceloní per a posar el 3-1. Cinc minuts després, un llegendari Buenacasa, sense l'oposició del porter feia el quart (i definitiu) gol per a matar el partit.

En el noranta, Dani Cervera intentava fer el cinquè, però el seu xut marxava alt, per sobre del travesser de la porteria de l'Europa. Finalment, amb un resultat de 4-1, Chus Trujillo i els seus posaven la guinda del pastís a una segona part impressionant. Ara, tocarà començar en el duel de la setmana vinent contra l'Hèrcules CF a Alacant en un partit que, sense dubte, serà de màxima exigència pels nostres jugadors.

FITXA TÈCNICA:

Terrassa FC: Marcos; Palacios, Badal, Soares, Diego (Toledo, 82'); Lucas Viña (Jordi Cano, 56'), Adri Lledó, Jofre, Gil; Buenacasa (Pau Salvans, 84') i Aythami (Dani Cervera, 82').

CE Europa: Pau Torres; Mario Domingo, Guillem Castell (Iván Bravo, 82'), Arnau Campeny, Manel Lozano (Víctor Aliaga, 59'); Santi Borikó, Pau López (Guillem Cardelús, 87'); Adrià Gené, Sergio Bermudez (Arnau Vilamitjana, 59'), Javi Eslava (Michael Makuemimo, 87') i Pablo Servetti.

GOLS: Adrià Gené (0-1, 36'), Buenacasa (1-1, 49'), Buenacasa (2-1, 51'), Aythami (3-1, 77') i Buenacasa (4-1, 81').

ÀRBITRE: Alfonso Méndez Hernández. AMONESTACIONS: Guillem Castell (19'), Adrià Gené (29'), Badal (35'), Aythami (36'), Diego (62'), Pau Torres (79') i Iván Bravo (90+1').

ESTADI: Estadi Olímpic de Terrassa. Espectadors: Uns 900 espectadors.