La Roca-Terrassa FC: duel igualat

La Roca-Terrassa FC: duel igualat

El Terrassa FC visita La Roca Penya Blanc Blava al CEM La Roca del Vallès en un duel que es presenta igualat i en el qual les vermelles volen consolidar-se a la zona mitjana de la classificació. Les locals acumulen 26 punts, i les egarenques, 25.

Terrassa FC Dimecres, 13 Març 2024

El balanç entre els dos equips és favorable al Terrassa FC, amb tres triomfs egarencs, un per al rival i dos empats, i 12-9 en gols. A la primera volta, el 15 d’octubre de 2023, el Terrassa FC es va imposar a La Roca Penya Blanc i Blava per 3-1, amb gols de Lydia Rodríguez, Irene Sánchez i San Emeterio.

L’anterior referent també és positiu: el 30 d’abril de 2023, a la Lliga de Preferent (fase d’ascens), el Terrassa FC va golejar La Roca Penya Blanc i Blava per 4-1, amb sengles doblets de Laura Rodríguez i Elena Benítez. A la primera volta de la competició, el 5 de març de 2023, es va donar un 1-1 (Jiménez).

El primer envit, un amistós el 25 d’agost de 2019 a La Roca, va finalitzar també amb un 2-2, amb gols de Míriam Sánchez i Ainhoa Plaza. A la Lliga Preferent, el 13 de novembre de 2021 el Terrassa FC va superar La Roca per 2-1 (Delba i Camacho).

Dr. Joan-Francesc Fondevila-Gascón

PATROCINADORS PRINCIPALS

FCV TERRASSA opt    INNOVAHABITATGES TERRASSA opt    OMNIABOOKS TERRASSA opt 

 

CEREZO opt     REINA MOTORS 1     TECNOCASA.   

 

SPONSORS OFICIALS         

impulso 27 rfef

 

SPORTAX 

 

capelli      CRIMAR opt      UNANIME opt

PARTNERS

 MAXIMER opt      FUPAR opt      

 

BONAREA opt     ALTEUAIRE opt      EnVANvoy opt

 

SOFAGRUP opt     AVAN

© - Terrassa FC Designed by: Icònica | Powered by: Intuix

© 2020 - Terrassa FC

Designed by: Icònica | Powered by: Intuix